Ajankohtaista

JÄSENKIRJE 3/2016

1. Syksyn jäsentilaisuus maanantaina 14.11.2016 klo 14:15

Yhdistyksen jäsentilaisuus on maanantaina 14.11.2016 klo 14:15 Tietotalon saliin TB222. Jäsentilaisuuden aiheena on "Erimielisyydet työsuhteessa - miten ratkaista?".

2. Kiinnostaisiko toiminta- ja vaikutusmahdollisuudet TEK-paikallisyhdistyksessä tai kansallisella tasolla?

Olisitko kiinnostunut vaikuttamaan oman TEK-paikallisyhdistyksesi toimintaan? Haluisitko näköalapaikalle aikana, jolloin yliopistomme käy merkittävää muutosta Tampere3-hankkeen myötä? Haluisitko olla mukana edistämässä ja tukemassa TTY:n tutkijoiden yleistä asemaa työyhteisössä ja yhteiskunnassa sekä valvoa heidän yhteisiä ammattiin liittyviä etujaan? TEKTUT etsii uusia hallitusjäseniä mukaan toimintaansa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtaja Hannu-Matti Järviseen (hannu-matti.jarvinen [at] tut.fi (mailto:)).

Jos Sinua kiinnostaa kansallinen vaikutusmahdollisuus, TEK:n valtuustovaalit ovat tulossa keväällä 2017. TEKin jäsenten keskuudestaan valitsema valtuusto on TEKin ylin päättävä elin. Lisätietoja voi kysyä valtuuston puheenjohtaja Hannu-Matti Järviseltä.

 

JÄSENKIRJE 4/2015                                                                                                                                   8.12.2015

1.Syksyn jäsentilaisuus tiistaina 15.12.2015 klo 14:15

Yhdistyksen jäsentilaisuudessa aiheena on Pirkanmaan alueen talousnäkymät ja yritysten näkemykset yliopistoyhteistyöstä TEKES-rahoituksen vähentyessä. Tilaisuuteen tulee vieraaksi Tampereen kauppakamarin toimitusjohtaja Antti Eskelinen. Tilaisuus järjestetään tiistaina 15.12 klo 14:15 Kampusareenan auditoriossa A223. Jäsentilaisuutta ennen on tarjolla kokouskahvit alkaen klo 14:00.

 

2.TEKTUT  vuosikokous

Jäsentilaisuuden päätteeksi pidetään yhdistyksen syyskokous.

 

ESITYSLISTA

TAMPEREEN TEK-TUTKIJAT RY.                                                                                   SYYSKOKOUS 2015

Aika:                            tiistai 15.12.2015. klo 15

Paikka:                       TTY, Kampusareenan auditorio A223

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

   - puheenjohtaja

   - sihteeri

   - pöytäkirjantarkistajat

   - ääntenlaskijat

3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. Hallituksen valinta vuodelle 2016

4.1. Hallituksen puheenjohtajan valinta

4.2. Hallituksen muut jäsenet

     - valitaan 2-9 jäsentä

     - valitaan 0-3 varajäsentä.

5. Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2016

6. Jäsenmaksut vuodelle 2016

7. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016

8. Muut esille tulevat asiat

9. Kokouksen päättäminen

 

Tampereen TEK-tutkijat ry.

 

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016:

     -      Hallitus kokoontuu 1-2 kuukauden välein. Kiireellisten kannanottojen ja toiminnan vaatiessa kokoonnutaan tarvittaessa useamminkin tai kokoustetaan sähköpostitse.

-      Yhdistys pitää infotilaisuuksia jäsenille 1-2 kertaa vuodessa sekä järjestää yritysvierailuja 1-2 kertaa vuodessa. Näiden yhteydessä sekä erillisinäkin tilaisuuksina voidaan järjestää rekrytointitapahtumia yhdistyksen jäsenistön määrän kasvattamiseksi ja aktivoimiseksi.

-      Jäsentiedote kulloinkin ajankohtaisista asioista on tarkoitus lähettää yhdistyksen rekisteröityneille jäsenille pääsääntöisesti hallitusten kokousten jälkeen tai jos on muutoin ilmoitettavaa.

  • Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä muiden TTY:llä toimivien henkilökuntajärjestöjen kanssa sisältäen mm. YT-lain mukaisen luottamusmiestoiminnan.

 

  • Yhdistyksellä on yhteys TEK:iin. Yhdistys on mukana myös Nuorten Tutkijoiden Klubissa. TEK:n muissa yliopistoissa toimiviin järjestöihin on tarkoitus luoda yhteistoimintaa. Tarkoitus on vierailla muilla paikkakunnilla toimivissa järjestöissä (tai pyytää heitä vierailulle Tampereelle), tutustua heidän toimintaansa ja miettiä mahdollisia yhteisiä toimintamuotoja.

 

-      Vuoden 2016 aikana on tarkoitus myös kartoittaa muita mahdollisia toimintamuotoja. Näistä on tarkoitus järjestää kysely jäsenistölle. Toimintaa pyritään järjestämään yhdessä esim. TEK:n aluetoimiston ja Tampereen Teknillisen Seuran kanssa.

  • Yhdistys toimii edelleen ilman erillistä jäsenmaksua. TEK hoitaa jäsentilaisuuksien yms. toiminnan kulut.

 

 

Hyvää alkutalvea!

TEKTUT hallitus

Lisätietoa TEKTUTista saat netistä: http://tektut.tek.fi/

 

JÄSENKIRJE 2/2014                                                                                                                                   14.11.2014

K 3 = TTY, TaY ja TAMK tähtäävät yhdessä uudenlaisen korkeakoulun rakentamiseksi

Miksi - mitkä ovat tavoitteet?

Miten opinnot ja tutkimus muuttuisivat?

Keihin kaikkiin uudistus vaikuttaisi?

Tampereen TEK-tutkijat kutsuu kaikki asiasta kiinnostuneet T3-hankkeen keskustelutilaisuuteen, jossa on ainutkertainen puhujakaarti:

hallituksen puheenjohtajat

-         Matti Höyssä (TAMK)

-         Kai Öistämö (TaY)

-         Tero Ojanperä (TTY)

Tapahtuma-ajankohta ja -paikka: maanantai 24.11.2014 klo 10.00-12.00

Tampereen teknillinen yliopisto, Konetalo (Korkeakoulunkatu 6), sali K1704

-Oheista mainosta saa jakaa vapaasti eteenpäin, jotta kaikki kiinnostuneet saadaan mukaan tilaisuuteen.

 

TEKTUT:n syyskokouksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

Hyvää syksyä!

TEKTUT hallitus

JÄSENKIRJE 1/2014                                                                                                                                   7.4.2014

1.Kevään jäsentilaisuus tiistaina 15.4.2014 klo 14:15

Yhdistyksen jäsentilaisuudessa jatketaan TTY:n säätiöhallituksen jäsenien esittäytymisiä. Tilaisuuteen tulee vieraaksi hallituksen jäsen Antti Kaunonen. Antti on alun perin TTKK:n kasvatteja, minkä jälkeen hän on työskennellyt mm. Metso Automationilla ja Voit Paperilla kansainvälisissä tehtävissä. Aiheena on hänen näkemyksensä TTY:n tulevaisuudesta. Tilaisuus järjestetään tiistaina 15.4 klo 14:15 konetalon salissa K1703.

2.TEKTUT  vuosikokous tiistaina 15.4.2014

Jäsentilaisuuden päätteeksi pidetään yhdistyksen kevätkokous, jossa hyväksytään viime vuoden toiminta ja tilit. Tervetuloa myös kokoukseen, sillä se vedetään läpi nopealla aikataululla.

 

Kevätkokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

- puheenjohtaja

- sihteeri

- pöytäkirjan tarkistajat

- ääntenlaskijat

3. Kokouksen päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen

4. Toimintakertomus ja tilipäätös vuodelta 2013.

5. Vahvistetaan tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus tilivelvollisille.

8. Muut esille tulevat asiat

9. Kokouksen päätös

3.TEKin yo-yhdistysten seminaari pidettiin Tampereella

TEKin yliopistoyhdistysten seminaari pidettiin 28.-29.3.14 Tampereella. Seminaarin aluksi rehtori Markku Kivikoski esitteli kuulijoille TTY:n strategian. Muita aiheita olivat: Yliopistosektorin toiminnan kehittäminen ja Tarvitseeko insinööri ”Toisenlaista älykkyyttä”? TEKTUT:n hallituksen jäsenet olivat monilukuisesti mukana seminaarissa.                      

Hyvää alkukevättä!

TEKTUT hallitus