TEKin Yrittäjäklubi

TEKin Yrittäjäklubi toimii yrittäjien ja yrittäjähenkisten yhdyssiteenä. Se on kaikille TEKin jäsenille avoin kerho.

Monia tekniikan alan yrittäjiä tai yrityksen perustamisesta kiinnostuneita askarruttavat samat asiat. Näitä ovat tyypillisesti alkuun pääseminen ja käytännön asiat, yrityksen kasvu, muiden työllistäminen, oman osaamisen ja kokemuksen hyödyntäminen omassa yrityksessä, myynti ja markkinointi sekä omaan toimeentuloon ja jaksamiseen liittyvät asiat. Kaikissa näissä muiden kokemuksista oppiminen on tärkeää.

TEKin Yrittäjäklubi toimii yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden tekniikan akateemisten yhdyssiteenä ja herättää keskustelua heitä kiinnostavista ammatillisista, yhteiskunnallisista ja koulutuksellisista asioista, sekä ottaa niihin kantaa muun muassa Facebook-sivullaanTwitterissä ja LinkedInissä. Tule mukaan seuraamaan ja osallistumaan keskusteluun! 

Yrittäjäklubi järjestää jäsenilleen avoimia klubi-iltoja, joissa alustuksen lisäksi jäsenet voivat verkostoitua ja keskustella kiinnostavista aiheista toisten yrittäjien kanssa. Klubi-illat löytyvät TEKin tapahtumakalenterista. Kerro meille, mitä lisäpalveluita kaipaat Yrittäjäklubilta, millainen tapahtuma olisi hyödyllinen tai kenen ajatuksia ja mistä yrittäjyyteen liittyvisä aiheista haluaisit lukea TEKin blogissa. TEKin Yrittäjäklubi on jäsentensä näköinen avoin yrittäjyyshenkisten kohtauspaikka. Tule mukaan toimintaan! Jäseneksi voit liittyä täällä