Teekkarien LVI-kerho

Teekkarien LVI-kerho on ammattiainekerho Aalto-yliopistossa opiskeleville LVI-tekniikasta ja rakennusten energiatekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille. Kerho on toiminut noin 70 vuotta LVI-opiskelijoiden yhdyssiteenä järjestämällä tapahtumia aina excursioista saunailtoihin. Teekkarien LVI-kerhossa jaat opiskeluaikasi parhaat kokemukset yhdessä muiden LVI-tekniikasta kiinnostuneiden kanssa. Ammattiainekerhoon kuuluminen on hauskaa ja se edistää sinua opinnoissasi. Näitä ihmisiä tulet varmuudella tapaamaan myös työelämässä.

Visio
Teekkarien LVI-kerho on alan asiantuntijoiden tuntema ja arvostama opiskelijoiden ammattiaineyhdistys, jonka jäsenet ovat alansa vahvimpia osaajia tulevaisuudessa.

Missio
Teekkarien LVI-kerho kokoaa yhteen Aalto-yliopiston LVI-tekniikan opiskelijat. Toiminta edistää jäsenten välistä verkostoitumista ja tiedonjakoa, mikä vahvistaa heidän ammatillista kehittymistään. Teekkarien LVI-kerho toimii yhteistyössä alalla toimivien järjestöjen, yhdistysten ja yritysten kanssa. Yhteistyön kautta jäsenet luovat kontakteja alalla toimiviin ammattilaisiin jo opiskelujen alkuvaiheesta lähtien.

Arvot
Teekkarien LVI-kerho toimii avoimesti teekkariperinteitä, jäseniään ja yhteistyökumppaneitaan kunnioittaen.

Teekkarien LVI-kerhon ja Lämpövoimakerhon yhteinen kerhohuone sijaitsee Konetekniikka 1 -rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, huoneessa K137. Paikalta löytyy mm. aktiviisesti käytössä oleva kahvinkeitin.

Käythän liittymässä myös kerhon Facebook-ryhmään! Kerhon Facebook-sivut löydät täältä.

Tervetuloa mukaan sekä uudet phuksit että vanhemmat tieteenharjoittajat!