Yrjönkadun uimahalli uusinta

Napoli tutustuu Yrjönkadun uimahalliin ke 1.3.2017 klo 17:30 alkaen. Kokoontuminen klo 17:15 lipunmyynnissä, Yrjönkatu 21 B.

Vuonna 1928 avattu Yrjönkadun uimahalli on Suomen vanhin julkinen uimahalli, ja BBC:n mukaan myös yksi maailman kauneimmista uimahalleista. Väinö Vähäkallion suunnittelema rakennus on edustava esimerkki 1920-luvun klassismista, ja halli onkin rakennustaiteellisesti arvokas. Vuonna 1999 halli entisöitiin upeasti peruskorjauksen yhteydessä ja on siis edelleen alkuperäisessä asussaan. Uintivuorot ovat miehille ja naisille vuoropäivinä, ja Yrjönkadulla onkin perinteisesti uitu alasti - vuodesta 2001 lähtien uima-asua on kuitenkin saanut käyttää. Lisätietoa hallista Helsingin kaupungin sivuilta ja Wikipediasta.

Uimahallin 2. kerroksessa on luvassa uinnin ohella puulämmitteinen sauna, höyrysauna sekä infrapunasauna - myös 1. kerroksen sähkösaunoja voi käyttää. Mukaan et tarvitse oikeastaan mitään, sillä hintaan sisältyy pyyhe, kylpytakki ja pefletti. Ja uidahan voi niin halutessaan vaikka ilman uikkareita!

Uusintaan mahtuu 12 napolilaista ja etusijalla ilmoittautuessa ovat 1. kerralla jonoon jääneet. Tapahtumamaksu 5 euroa kerätään paikan päällä ennen lippujen lunastamista.

Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus suljettu].

Jos joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen viimeistään tuntia ennen tapahtumaa lomakkeella [tilaisuus suljettu].

Päivä: 
1 maaliskuu, 2017 - 17:15 - 19:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla