Vuosikokous ja pukeutumisilta

Tervetuloa Napolin sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja pukeutumisiltaan ma 12.3. Kokous pidetään Insinöörit-Ekonomit-talon (nk. TEKin talo) Seminaariluokassa, Ratavartijankatu 2 A (sisäänkäynti kävelytasolta Junailijanaukiolta). Aloitamme klo 17:00 kahvilla, itse kokous alkaa klo 17:30. Kokouksen jälkeen (noin klo 18:00 alkaen) Napolin jäsen Päivi Malinen kertoo meille pukeutumisen tekniikasta.

Kokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat eli vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös, toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapauden myöntäminen sekä 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Virallinen kokouskutsu lähetetään jäsenistölle sähköpostilla.

Pukeutumisillassa Päivi Malinen pohjustaa keskustelua kertomalla vaatetuksen materiaaleista, kangasrakenteista ja neulostekniikoista. Trendit vaihtuvat, tekstiilitekniikka pysyy. Miten erilaiset luonnon- ja keinokuidut soveltuvat työ- ja vapaa-ajan vaatetukseen? Millaiset vaatteet pysyvät siisteinä koko pitkän työpäivän ja matkoilla? Entä mitä materiaaleja valita, jos haluaa vähentää pukeutumisen ympäristövaikutusta ja edistää kierrätystä?

Ilmoittautuminen: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-vuosikokous-ja-puke...
Vuosikokoukseen saa tulla myös ilmoittautumatta, mutta kokoustarjoiluja varataan vain 5.3. mennessä ilmoittautuneille.

Peruutus: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-vuosikokous-ja-pukeutumisilta
5.3. jälkeen peruuttaneilta veloitetaan kokoustarjoilut (7,20 e), mikäli tilalle ei löydy toista osallistujaa. Peruutusmaksun voi välttää ruksimalla ilmoittautumislomakkeelta Ei tarjoilua.

Päivä: 
12 maaliskuu, 2018 - 17:00 - 19:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla