Vaalikokous ja yrittäjyysilta

Napolin vaalikokous ja yrittäjyysilta järjestetään ti 7.11. klo 17:30 alkaen Omnian ravintola Henricuksessa, Kirkkokatu 16 A, Espoon keskus. Kahvit ovat tarjolla klo 17 alkaen.

Sääntömääräisen vaalikokouksen esityslistalla ovat jäsenmaksun suuruus sekä hallituksen ja toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2018. Virallinen kokouskutsu esityslistoineen lähetetään jäsenistön sähköpostilistalle.

Kokouksen jälkeen (n. klo 18) jatkamme iltaa yrittäjyysteemalla. Kolme napolilaista naisyrittäjää - Kati Halonen, Arja Ahtee ja Elina Voutilainen - kertovat meille omat yrittäjätarinansa ja kokemuksiaan yrittämisestä. Esittelyjen jälkeen jatkamme paneelikeskustelulla ja yleisön kysymyksillä. Voit lähettää omat kysymyksesi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: [tilaisuus suljettu]
Henkilömäärä ilmoitetaan Henricukseen 31.10. Sen jälkeen ilmoittautuneet voivat osallistua kokoukseen, mutta heille ei varata tarjoilua.

Peruutus: [tilaisuus suljettu]
31.10. jälkeen perutuista tai peruuttamatta jääneistä osallistumisista veloitamme tarjoilujen hinnan 13,50 euroa, ellei tilalle saada toista osallistujaa.

Päivä: 
7 marraskuu, 2017 - 17:00 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla