Utön majakkasaari

Tilanne 6.5. klo 20:00: Tällä hetkellä ei ole paikkoja vapaana. Peruutuspaikkoja saattaa vielä tulla. Tilanne päivitetään tänne, kun paikkoja vapautuu. Jonoon kannattaa ilmoittautua peruutuspaikkojen varalta.

Napoli tutustuu Utön majakkasaareen pe-su-retkellä 7.-9.6. Tietoja Paraisten ulkosaaristossa sijaitsevasta saaresta löytyy mm. täältä: http://www.visituto.fi/

Helsingistä lähdemme perjantaina puoliltapäivin. Olemme saarella myöhäisestä perjantai-illasta (klo 23:15) sunnuntain puoleenpäivään (lähtö 12:30) ja tutustumme opastetusti Utön majakkaan, rukoushuoneeseen, hautausmaahan ja tietenkin ulkosaariston karun kauniiseen ja uniikkiin luontoon ja saaren tarinoihin. Aikaa jää myös vapaaseen ulkosaaristosta nauttimiseen.

Laiva lähtee Paraisten (Nauvon) Pärnäisistä perjantai-iltana klo 18:15 ja palaamme sinne sunnuntai-iltana n. klo 18. Laivamatka M/S Eivorilla on ilmainen ja laivalla on ruokailumahdollisuus. Laivamatka halki saariston Berghamnin, Nötön, Aspön ja Jurmon kautta kestää n. 5 tuntia.

Riippuen osallistujamäärästä ja tarjolla olevista vaihtoehdoista, matkaamme Helsingistä Pärnäisiin kimppakyydein ja/tai julkisilla tai tilausbussilla, joka on ensisijainen vaihtoehto. Ilmoittautumislomakkeella kysellään mahdollisuudesta tarjota kimppakyytiä ja kyydin tarpeesta. Mikäli menemme kimppakyydein, saatan kyyditettävät ja kyyditsijät yhteen ja korvauksesta saavat kyyditsijät sopia kyyditettävien kanssa. Lossijonoa välttääksemme saatamme joutua vaihtamaan kimppakyydistä reittibussiin Paraisilla. Kulkutapa ja tarkempi aikataulu selviävät, kun osallistujamäärä varmistuu. Helsingistä pitää joka tapauksessa lähteä jo puolilta päivin, sillä matka Pärnäisiin kestää vessataukoineen n. 5 tuntia. Jos menemme bussilla, pyrimme lisäksi varaamaan aikaa Nauvossa ruokailuun ennen laivaan menoa. Nauvon keskustassa on useita ravintoloita ja kauppoja, joista jokainen voi valita mieluisimman.

Majoitus

Saarella on useampia majoitusvaihtoehtoja, joiden suhteen ilmoittautumislomakkeella voi esittää toiveensa.

Hannas horisont  http://www.utohannashorisont.fi/, sijaitsee keskellä Utötä lähellä laivalaituria

Meille on varattu tällä hetkellä

·Luotsimäen talo (4 huonetta, max 12 henkeä, 33€/henki/yö)

·Pikku Kerho (2 henkeä, 38€/henki/yö)

·Gamla posten (4 henkeä, 25€/henki/yö; askeettinen, ei suihkua)

Kaikki Hannas horisontin majoitustilat pitää siivota ennen lähtöä.  Lakana/pyyhe -setti vuokrattavissa 20€/setti. Kaikissa tiloissa on mahdollisuus itse laittaa aamiaista tai ostaa se hintaan 12€/aamiainen.

Utö Havshotell / Matkustajakoti Fågelli  https://www.utohotel.fi/majoitus n. 500 m laivalta

Tarjolla tällä hetkellä

·Matkustajakoti Fågellissa (hosteltasoinen) 10 kahden hengen huonetta (erilliset vuoteet; 40€/yö/hlö + tilattavissa aamiainen 10€/kpl)

·Kalkas-hotellirakennuksessa 5 kahden hengen merinäköalahuonetta parisängyin (aamiainen sisältyy hintaan 180€/yö/huone kahdelta hengeltä ja 110 €/yö yhden hengen huoneena; jos ryhmämme Utö Havshotellissa on vähintään 10 henkeä, hinta on 65€/hlö/yö).

Näissä majoituksissa vuodevaatteet sisältyvät hintaan.

Ruokailut

Syömme lauantaina yhteisen lounaan (max 20€) ja Havshotellissa buffetillallisen (28€). Lomakkeella voi ilmoittaa, haluaako osallistua aterioille.

Hinta ja peruutuskulut

Retken hinta koostuu kuljetuksista (n. 20-40€), majoituksista, opastuksesta (10-20€) ja ruokailuista ja se selviää, kun osallistujamäärä ja osanottajien tarpeet ovat selvillä.  Ilmoittautumislomakkeella voi myös ilmoittaa osallistumiselleen hintaan, kuljetukseen ja majoitukseen liittyviä ehtoja. Napolilaiset saavat hinnasta alennusta.

Ilmoittautuminen on sitova eli peruutuksista aiheutuvat kulut veloitetaan täysimääräisinä, jollemme saa ketään tilalle. Majoituksista ja ruokailuista peruutuskulut syntyvät vasta 2 viikkoa ennen retkeä, jolloin veloitus on täysimääräinen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus suljettu] Mukaan retkelle mahtuu väkeä sen verran, mitä majoituskapasiteetti antaa myöten. Ensisijaisesti paikat varataan Napolin jäsenille ja jos paikkoja jää yli, niitä tarjotaan aveceille 20.1. jälkeen. Kiinnostuneet avecit kannattaa kuitenkin ilmoittaa jo heti lomakkeella.  

Peruutukset lomakkeella [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
7 kesäkuu, 2019 - 12:00 - 9 kesäkuu, 2019 - 22:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla