Teatteri Jurkka: Puhdistus - TÄYNNÄ

HUOM! Tapahtuma on täynnä, mutta jonoon voi vielä ilmoittautua.

Napolin teatteri-illassa ke 2.10. klo 19:00 nähdään Puhdistus Teatteri Jurkassa (Vironkatu 7, Kruununhaka). Puhdistus keskittyy virolaisen Aliide Truun tarinaan ja peruuttamattomiin tekoihin, jotka ylittävät arkijärjen. Maaseudulla erakoituva Aliide löytää eräänä aamuyönä pihaltaan ventovieraan naisen. Tämä kohtaaminen käynnistää Aliiden elämän viimeisen kiirastulen.

Sofi Oksasen Finlandia-palkittu läpimurtoromaani on saanut useita tulkintoja oopperasta elokuvaan. Jurkassa esitetään Hilkka-Liisa Iivanaisen uusi sovitus, joka kertoo perustavanlaisesta tarpeesta tulla nähdyksi ja tuhota kaikki itseä uhkaava. Puhdistus on näytelmä sisarrakkaudesta, rajanylityksistä, kateuden voimasta ja sovinnon tekemisestä. Näyttämöllä nähdään Wanda Dubiel. Lisätietoa: www.jurkka.fi/class/puhdistus/

Esitys on Napolin tilausnäytös, ja meille on siten varattuna katsomon kaikki 56 paikkaa. Lipun hinta jäsenelle on 12 euroa. Jos lippuja on jäljellä vielä 18.8., niitä tarjotaan aveceille hintaan 24 euroa. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipusta.

Ilmoittautumiset: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-puhdistus

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 30.8., jonka jälkeen lippumaksun voi saada takaisin vain, jos tilalle löydetään toinen osallistuja.

Peruutukset: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-puhdistus

Päivä: 
2 lokakuu, 2019 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla