TÄYNNÄ Luolanainen

Valitettavasti kaikki paikat ovat täyttyneet, enää ei voi ilmoittautua.

Jos olet jonossa, ilmoitamme heti, mikäli tulee peruutuksia ja mahdutkin mukaan.

Ilmoitamme kaikille viimeistään 20.10 2019 mahduitko mukaan.

Napolin puolesta  Päivi

 

Kaksi vuotta sitten Napoli kävi tutustumassa Luolamieheen. Tänä vuonna Napolin pikkujouluteatterissa saa puheenvuoron Luolanainen! Esitys on pe 13.12. klo 19 Aleksanterin Teatterissa (pääovet Albertinkatu 32, Helsinki).

Kauan ennen rasvaimuja, Snapchattiä, suihkurusketuksia ja nännilävistyksiä oli Luolanainen. Ja jos linnuilla ja liskoillakin on pari, pitää sellainen olla myös Luolanaisella! Luolanaisen, hänen paleoliittisen partnerinsa, perheen ja ystävättärien arjen tunnelmiin heittäytyy esityksessä komedienne Minna Koskela, joka suurimmalle osalle lienee tuttu tv-ohjelmista Kumman kaa ja Iltalypsy. Lisätietoja esityksestä: https://www.aleksanterinteatteri.fi/luolanainen

Mukaan mahtuu 50 napolilaista. Lipun hinta jäsenelle on 18 euroa. Jos paikkoja on jäljellä vielä 20.10., niitä tarjotaan aveceille hintaan 32 euroa. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-paikasta.

Ilmoittautumiset: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-luolanainen

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 25.10., jolloin liput lunastetaan. Tämän jälkeen voi peruutuksesta saada lippumaksun takaisin vain, jos tilalle löydetään toinen osallistuja. Kokonaan käyttämättä jääneestä lipusta veloitetaan lippumaksun lisäksi myös Napolin tapahtumatuki 14 euroa. 

Peruutukset: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-luolanainen

Päivä: 
13 joulukuu, 2019 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla