TÄYNNÄ Aalto-yliopisto Väre & Kauppakorkeakoulu -tutustuminen

Napoli tutustuu Aalto-yliopiston uuden rakennuskorttelin Väreeseen ja Kauppakorkeakouluun keskiviikkona 16.10 klo 17-18.

Väre kokoaa kaikki Aalto-ylipiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun laitokset saman katon alle muodostaen kylämäisen käyttäjäkokemuksen. Kauppakorkeakoulun rakennuksen sisustusta on innoittanut Töölön rakennuksen ainutlaatuiset ratkaisut.  Uuden rakennuskorttelin kolme osaa ovat Väre, Kauppakorkeakoulu ja kauppakeskus A Bloc. Korttelikokonaisuuden on suunnitellut Aallon alumneista koostuva Verstas Arkkitehdit, joka voitti vuonna 2012-2013 käydyn kansainvälisen Campus 2015 arkkitehtuurikilpailun. Pääsuunnittelijana oli Jussi Palva. Yksi voittotyön vahvuuksista oli tilojen joustavuus tarpeiden muuttuessa. Jo kilpailuohjelmassa korostettiin käyttäjälähtöisyyttä ja kestävää kehitystä. Rakennuksen energiaratkaisussa hyödynnetään aurinkopaneeleita ja maalämpöä.

Molemmissa rakennuksissa on julkista taidetta, Väre-rakennuksen julkinen taide käsittelee tasa-arvoisuuden näkökulmia. Kauppakorkeakoulun rakennuksen taiteen periaate on ”Ihmiskeskeinen lähestymistapa”, joka kunnioittaa menneisyyttä pitäen katseen samalla tulevassa.  

Lisätietoa:

Väre

https://www.aalto.fi/fi/toimipisteet/vare

Kauppakorkeakoulu

https://www.aalto.fi/fi/toimipisteet/kauppakorkeakoulu

Aalto-yliopiston kampukselle pääsee parhaiten metrolla, pysäkin nimi on ”Aalto-yliopisto”. Metron uloskäynneistä kannattaa suunnata Otaniementien liukuportaisiin, jotka vievät A Bloc kauppakeskukseen. Pysäköintipaikkoja alueella on rajoitetusti.

Kampuskartat ja kampukselle saapuminen

https://www.aalto.fi/fi/kampus/kampuskartat-osoitteet-ja-liikkuminen-otaniemen-kampuksella

Opastetun kierroksen jälkeen on mahdollisuus jäädä tutustumaan A Bloc kauppakeskukseen, joka ensimmäisenä kauppakeskuksena Suomessa aloitti drone-kuljetuspalvelukokeilun.  https://abloc.fi/

Kierrokselle mahtuu 20 napolilaista ja se on maksuton. Jos ilmoittautuneita on paljon, saamme mahdollisesti toisen oppaan.

Koska tapahtumaan on lyhyt aika, ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut peruuttamaan, eikä tilallesi löydy jonosta osallistujaa, joudumme velottamaan Napolille aiheutuvat kustannukset (5 eur).

Ilmoittaudu tästä:

https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Vare_ilmoittautuminen

peruutukset tästä:

https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Vare_peruutus

Terveisin,

Satu / Napolin hallitus

Päivä: 
16 lokakuu, 2019 - 17:00 - 18:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla