Susinartut -kuoroesitys

Napoli suuntaa katsomaan tamperelaisen naiskuoro Telluksen Susinartut -kuoroesitystä Suomenlinnaan sunnuntaina 2.12.2018, klo 15:00. Mukaan mahtuu 20 napolilaista. Tapahtuman omavastuu on 10€. Liput lunastetaan 31.10, jonka jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme koko pääsylipun hinnan (24€) ellei tilalle saada toista henkilöä.

Naiskuoro Telluksen dramatisoitu, liikkuva kuoroteos perustuu Suomen sisällissodassa kovia kokeneiden naisten kirjoittamiin runoihin ja lauluihin, joita ei ole ennen aikaisemmin julkaistu. Vankileirille sodassa joutui naiskaartilaisia, sanitäärejä, keittäjiä ja pakolaisia lapsineen. Laulu- ja runoteksteissä nämä naiset pohtivat sotakokemuksiaan jo pakomatkalla, vankeudessa ja sieltä vapauduttuaan. Autenttiset tekstit alkavat elää kahden muusikon niihin säveltämän musiikin ja ohjaajan kuorolle tekemän koreografian ansiosta.

Noin tunnin mittaisessa esityksessä ei nähdä nuottikansioiden taakse piiloutuvaa kuoroa vaan myötäelävään lauluun ja liikkeeseen perustuva esitys, jossa kuoro laulaessaan liikkuu ja käyttää eri esitystilojen akustisia mahdollisuuksia hyväkseen. Tavoitteena on häpeämätön ja vapauttava moniaistinen esitys, jonka perimmäinen viesti on naisten ja tyttöjen oikeus aktiiviseen kansalaisuuteen ilman vihaa ja väkivaltaa kaikkina aikoina.

https://susinartut.fi/

 

Ilmoittautumiset lomakkeella:

https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-susinartut-212

Peruutukset lomakkeella:

https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-susinartut-212

Päivä: 
2 joulukuu, 2018 - 15:00 - 17:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla