Step Up -tanssiopetus

Napolilaisille on tarjolla tanssinopetusta StepUp-tanssikoulun tiloissa Matinkylässä perjantaina 22.2.2019 klo 18:00-19:30. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. Omavastuuhinta on kahdeksan euroa (8€), mikä pitää olla maksettuna 8.2.2019 mennessä.

Toimipisteen sijainti on osoitteessa Piispanportti 12 B, 1.krs. Parkkipaikkoja on kiinteistön pohjakerroksessa (1 €/h) ja lähikaduilla kiekkopaikkoja.   https://www.stepupschool.fi/yhteystiedot/#section=espoo

Pekka Katainen pitää Sweat & Dance tanssinopetuksen, jossa mukana myös lattarirytmejä. Pekka ohjaa tanssituntien lisäksi kehonhuollollisia tunteja, joten hän ehdotti että tanssimisen päätteeksi hoidetaan kehoa. Lisää Pekasta  https://www.stepupschool.fi/opettajat/pekka-katainen/   

Tanssintunnilla ollaan liikuntavaatteissa joko sisäliikuntakengissä, paljain jaloin tai ns. puoli- eli päkiäsukissa. Mukaan myös hikipyyhe ja vesipullo. Arvotavarat kannattaa laittaa aulassa oleviin lukittaviin lokeroihin tai ottaa mukaan saliin. Ulkokengät jätetään heti sisääntulon vieressä oleville hyllyille.

Ilmoittautuminen on sitova, osallistumismaksu on mahdollista saada takaisin vain, jos tilalle löytyy toinen osallistuja. Käyttämättä jääneestä paikasta veloitetaan 15 euroa.

 

Ilmoittautumis- ja peruutuslinkit alla:

Ilmoittautuminen [tilaisuus suljettu]

Peruutrus [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
22 helmikuu, 2019 - 18:00 - 19:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla