St1 Deep Heat

Tilaisuus on täynnä.

St1 esittelee Deep Heat -hankettaan 25.9. klo 17:30 alkaen. Kahvitus on tarjolla klo 17:00 alkaen.

St1 Deep Heat -pilottiprojektin tavoitteena on rakentaa Suomen ensimmäinen geotermisellä energialla toimiva, teollisen mittakaavan lämpölaitos Fortumin lämpölaitoksen alueelle Otaniemeen. Ensimmäinen reikä on porattu ja toisen poraus on käynnissä tapahtumamme aikaan. Lisätietoja: https://www.st1.fi/geolampo.

St1 Deep Heatin tilannetta meille esittelee tuotantojohtaja Tero Saarno. Esittely on Otaniemessä Aallon tiloissa osoitteessa Otakaari 1, luentosali A1. Esittelyn jälkeen 20 napolilaista pääsee tutustumaan poraustyömaalla poraukseen. Paikat työmaalle annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (paikat menivät jo, mutta peruutuspaikkoja voi vapautua). Muut pääsevät katsomaan portilta, josta alue näkyy hyvin; vain ohjaamoa ei silloin näe.

Ilmoittautumiset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/st1_deep_heat_ilmoittautuminen. Viimeisen viikon peruutuksista veloitamme peruutusmaksuna 6-8€ (riippuu tarjoilun hinnasta), jos emme löydä ketään tilalle. Maksulta voi välttyä rastittamalla lomakkeelle ’ei tarjoilua’.

Peruutukset: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/st1_deep_heat_peruutus

Päivä: 
25 syyskuu, 2019 - 17:30 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla