Shindo

Joulu- ja muutakin stressiä helpottamaan on Napolilaisille tarjolla shindoa 12.12. klo 17:30-19:00. Shindokouluttajana meillä on Riitta Haarnoja ja koulutus järjestetään Mesta Coworking-tilassa osoitteessa Hiihtomäentie 18 (300 metriä Herttoniemen metroasemasta).

"Shindo on monipuolinen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia arkeen.

Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Shindo auttaa myös löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa. Syvä hengitys ja rauhalliset venytykset auttavat päästämään irti stressistä, kehää kiertävistä tunteista ja vapauttavat tähän hetkeen. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Hoitomuotona shindoa voi käyttää esimerkiksi stressin lievitykseen, lihaskireyksien vapauttamiseen ja uupumisesta palautumiseen."

Mukaan mahtuu 20 napolilaista. Ilmoittautumiset:   [tilaisuus suljettu]

Peruutukset:  [tilaisuus suljettu] . Tilaisuus on napolilaisille ilmainen, mutta marraskuussa tehdyistä peruutuksista perimme 15€:n peruutusmaksun, jollemme löydä ketään tilalle.

Varusteet: joogamatto, huopa tai vastaava alustaksi + vesipullo + löysät lämpimät vatteet (tila on normaalissa huoneenlämmössä eikä shindossa tule erityisen lämmin). Tarjolla on erillinen huone vaatteitten vaihtoon.

Saapumisohjeet: Mesta Coworking sijaitsee Hiihtomäentien ja Mäenlaskijantien kulmauksessa. Mäenlaskijantieltä voi löytyä parkkipaikka, samaten Karhutieltä (sijaitsee noin 50 metriä Mesta Coworkingista Hiihtomäentietä eteenpäin). Hiihtomäentie on yleisesti ottaen varsin täynnä. Yleisesti ottaen parkkipaikkoja löytyy, mutta niitä voi joutua hivenen etsiskelemään.

 

Päivä: 
12 joulukuu, 2018 - 17:30 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla