Teemailta: Sähköinen ja älykäs liikenne

Tervetuloa Napolin teemailtaan Sähköinen ja älykäs liikenne ti 7.5.2019 Aalto-yliopiston TUAS-talon (Maarintie 8, Otaniemi) salissa TU1. Aloitamme illan klo 17:30 kahvilla aulassa, TU1-salin edustalla, jossa tarjolla pientä suolaista ja makeaa syötävää. Klo 18:00 siirrymme saliin, jossa sähköisestä ja älykkäästä liikenteestä keskustelua alustavat Taina Kaasalainen ja Tero Haahtela Aalto-yliopistosta.

Vallankumous liikenteessä - totta vai tarua?
Lähes päästötön ja hiilineutraali liikenne on jo lähivuosikymmenten kunnianhimoinen tavoite. Sähköiseen liikenteeseen ja liikenteen palveluihin kohdistuvat merkittävät odotukset Suomen energia- ja ilmastostrategiassa. Kyetäänkö niiden avulla korvaamaan suomalaisille pyhä polttomoottoriauto ja sen ympärille rakentuva liikennejärjestelmä? Riittääkö tahto? Löytyykö keinoja? Onko vallankumous liikenteessä mahdollinen?

Teemaillassa alustajina toimivat aiheita Aalto-yliopistossa tutkineet DI, VTM Taina Kaasalainen sekä Aalto-yliopiston projektipäällikkö DI, KTM Tero Haahtela. Kumpaakin illan aihetta käsitellään nykytilanteen ja tulevaisuuden näkymien kannalta: mitkä ovat tulevat trendit, mitkä muutosajurit vievät kehitystä eteenpäin, ja kuinka tämä kehitys vaikuttaa yritysten tai yksittäisten ihmisten arkipäivään.  

Mukaan tapahtumaan mahtuu 150 osallistujaa ja tilaisuus on avoin myös muille kuin Napolin jäsenille. Napolin jäsenille tapahtuma on maksuton, ei-jäseniltä veloitetaan kahvituskuluna 7 euroa. Kahvitusmaksun voi välttää, jos ruksii ilmoittautumislomakkeelta Ei tarjoilua. Tarjoilujen mitoittamiseksi toivomme ilmoittautumisia viimeistään pe 26.4.2019.

Ilmoittautumiset: [tilaisuus suljettu]
Huom! Jos ilmoitat teemailtaan avecin, täytä hänelle oma lomake.

Peruutukset: [tilaisuus suljettu]
Pe 26.4. jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan peruutuskuluna 7 euroa, mikäli tilalle ei saada toista osallistujaa. Peruutuskulun voi välttää ruksimalla ilmoittautumislomakkeelta Ei tarjoilua.

Päivä: 
7 toukokuu, 2019 - 17:30 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla