Ryhmäteatteri: Muodonmuutos

Napoli kokee Muodonmuutoksen to 1.2.2018 klo 19 Ryhmäteatterin Helsinginkadun näyttämöllä (Helsinginkatu 25, Helsinki). Muodonmuutos on yhteiskunnallinen satiiri ja allegoria ajasta, jolloin yhä useampi ihminen huomaa muuttuneensa lopullisesti tarpeettomaksi. Vapaasti Franz Kafkan samannimiseen novelliin perustuvan esityksen päähenkilö on tunnollinen merkonomi, Keijo Yrjänä Saastamoinen (Vesa Vierikko), joka huomaa eräänä päivänä muuttuneensa suunnattomaksi syöpäläiseksi. Vieroksuttu Keijo ajautuu ulos entisestä elämästään ja kohti yhteiskunnan äärilaitoja, mutta huomaa, ettei ole ongelmineen yksin - syöpäläisten määrä alkaa lisääntyä huolestuttavasti kaikkialla...

Napolille on varattu esitykseen 60 lippua. Peruslipun hinta on jäsenelle 21 euroa, eläkeläislippu 19 e ja opiskelijan/työttömän lippu 8 €. (Huom! Teatteri vaatii työttömiltä todistuksen työttömyydestä jo lippujen lunastusvaiheessa.) Jos lippuja jää, niitä tarjotaan aveceille hintaan 31 e. Kerro ilmoittautuessasi, jos olet kiinnostunut avec-lipusta.

Lippuvaraus muuttuu sitovaksi 31.12.2017., jonka jälkeen lipun varannut on velvoitettu maksamaan sen, mikäli tilalle ei saada toista osallistujaa. Lippumaksut voidaan kuitenkin tilikauden vaihtumisen vuoksi kerätä vasta 2018 puolella. HUOM! Ennen tapahtumaa pitää olla myös Napolin jäsenmaksu 2018 maksettuna. Maksuohjeet sekä lipulle että jäsenmaksulle saat vuoden ensimmäisinä päivinä.

Ilmoittautuminen: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-muodonmuutos

Peruutus: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-muodonmuutos
Lippumaksun voi saada takaisin vain, jos tilalle löytyy toinen osallistuja. Jos lippu jää käyttämättä, veloitetaan kaikki Napolille aiheutuneet kulut eli myös Napolin tuen osuus 10 euroa.

Päivä: 
1 helmikuu, 2018 - 19:00 - 21:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla