Rekryammattilaisilta

Napoli orientoituu uuden työn löytämiseen kahden rekryammattilaisen vinkein ti 20.6. Diakoniaopiston auditoriossa, Alppikatu 2. Aloitamme klo 17 kahvilla aulassa, josta siirrymme saliin 17:30. Tapahtuma kestää max klo 20 asti. Mukaan mahtuu 120 napolilaista.

Kari Härkönen (MindFit Consulting) kertoo meille headhunterin työstä, suorarekrytoinnin prosesseista ja osaajien etsimisen arjesta. Tavoitteena on vinkittää, millä keinoin ja missä kanavissa uudesta työstä kiinnostunut saa parhaiten osaamisensa jäämään headhunterin haaviin. Kari tekee eniten rekryjä IT-alalle ja muutenkin teknisiin tehtäviin.

Johanna Lintunen (Sharper) puhuu oman osaamisensa sanoittamisesta ja itsensä "pitchauksesta" työnhaussa. Tavoitteena on herättää meidät miettimään, miten paketoimme omat vahvuutemme ja potentiaalimme selkeäksi, myyväksi kokonaisuudeksi. Ehkä työnhakumme fokustakin voisi kirkastaa?

Esityksistä epäilemättä herää keskustelua ja kysymyksiä, joita käymme illan lopuksi aikataulun puitteissa läpi. Myös etukäteen on mahdollista lähettää kysymyksiä puhujille - kirjoita kysymyksesi ilmoittautumisen lisätietokohtaan.

Tapahtuma on maksuton Napolin jäsenille, mutta pe 16.6. jälkeen perutusta tai kokonaan peruuttamatta jääneestä osallistumisesta laskutetaan 5,50 euron tarjoilukulu. Tarjoilukulun voi välttää ruksimalla ilmoittautumislomakkeelta "ei tarjoilua".

Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus suljettu] - sähköpostitse ei voi ilmoittautua.

Peruutukset lomakkeella [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
20 kesäkuu, 2017 - 17:00 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla