NNKY-liitto ja Hotelli Helka

Napoli tutustuu NNKY-liiton ja Hotelli Helkan toimintaan tiistaina 12.9. klo 17-19 Hotelli Helkan Saarni-kokoustilassa (Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki). Illan aluksi hotelliyhtymän toimitusjohtaja Jukka Räisänen kertoo meille Hotelli Helkasta, jonka jälkeen NNKY-liiton pääsihteeri Anne Pönni esittelee meille liiton nykypäivää ja toiminnan muotoja. Tilaisuudessa ei ole tarjoilua. Mukaan mahtuu 50 napolilaista.

Suomen NNKY (Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys) on yksi Suomen vanhimmista naisjärjestöistä ja osa maailmanlaajuista YWCA-liikettä. 120 maassa toimiva liike pyrkii naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen koulutuksen ja kehitysprojektien kautta. Liike toimii myös aktiivisesti naisiin kohdistuvan väkivallan ja ihmiskaupan vähentämiseksi. Tärkeä työmuoto on nuorten naisten kouluttaminen johtajuuteen ja vastuuseen.

Hotelli Helka on NNKY-liiton perustama ja sijaitsee rakennuksessa, jonka NNKY:n naiset rakennuttivat 1920-luvun lopulla. Historiansa alussa rakennus oli paitsi NNKY-liikkeen koti, myös turvallinen asuinpaikka Helsingissä opiskeleville ja työssäkäyville naisille.

Ilmoittautuminen: [tilaisuus suljettu]

Peruutukset: [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
12 syyskuu, 2017 - 17:00 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla