Niin kauas kuin omat siivet kantaa

Napoli pääsee nauttimaan Kati Outisen monologista Niin kauas kuin omat siivet kantaa tilausnäytöksessä ti 30.5. klo 19:00 Teatteri Jurkassa, Vironkatu 7.

Niin kauas kuin omat siivet kantaa kertoo työikäisestä Allista, jolla on diagnosoitu muistisairaus. Alli yrittää luovia parhaansa mukaan muistamattomuuden hetkien ja tutun, arkisen elämän välillä. Uusi elämäntilanne on sarja hauskoja, absurdeja ja liikuttavia tilanteita. Kati Outinen rakentaa yhden naisen näytelmässään sillan järjen ja sydämen välille. Muistin ja minuuden teemoja käsittelevässä monologissa rakentuu herkkä muotokuva ihmisestä, joka kykenee luottamaan elämään rajun muutoksen keskellä.

Katsomoon mahtuu 56 napolilaista, ja lipun hinta on jäsenille 13 euroa. Jos paikkoja jää, niitä tarjotaan aveceille hintaan 23 euroa. Kerro ilmoittautuessasi, jos olet kiinnostunut avec-lipusta.

Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus suljettu]. Huom! Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, teethän sen mahdollisimman pian lomakkeella [tilaisuus suljettu]. Huom! Lippumaksun voi saada takaisin vain, jos tilalle löydetään toinen osallistuja. Kokonaan käyttämättä jääneestä lipusta laskutetaan Napolille aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan, eli lippumaksun lisäksi myös Napolin tuki 10 euroa.

 

 

 

Päivä: 
30 toukokuu, 2017 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla