Naisjohtaja-urailta: Minna-Liisa Vesanen

Napolin naisjohtaja-uraillassa tiistaina 13.2.2018 tapaamme Minna-Liisa Vesasen. Tilaisuus on Suomen Diakoniaopiston auditoriossa (Alppikatu 2, Helsinki). Aloitamme kahvilla aulassa klo 17.30, josta siirrymme klo 18.00 auditoroon paneutumaan johtamisen ja yrittäjyyden aiheisiin.

Minna-Liisa Vesanen teki uraa Nokialla, oli mukana elämässä Nokian huippuvuosia ja nautti työstään. Nokian alamäki vei Minna-Liisalta työn ja työn ilon. Hänelle tarjottiin monien vaiheiden jälkeen pakettia ja niinpä hän päätti lähteä. Sen jälkeen hän päätti ostaa itselleen työpaikan, olemassa olevan yrityksen, ja pyörittää nyt pesulaa.

Moni viisikymppinen tunnistaa tyytymättömyyden ja muutoksenhalun, mutta ei oikein uskalla eikä edes tiedä mikä se muutos voisi olla. Minna-Liisan ratkaisua on ihmetelty. Hän sanoo kuitenkin kokeneensa hienoja ja koskettavia hetkiä uudessa elämässään: vaikka on itse ollut luomassa digimaailmaa, mikään laite ei korvaa kahden ihmisen kohtaamista.

Minna-Liisa oli mukana ”Inhimillinen tekijä” -ohjelmassa, joka löytyy Yle-Areenassa 11.1.2018 asti https://areena.yle.fi/1-3794717

Tilaisuuteen mukaan mahtuu 120 osallistujaa. Tapahtuma on ilmainen Napolin jäsenille. Muistathan, että osallistujalla ei saa olla maksurästejä ja vuoden 2018 jäsenmaksu on oltava maksettuna.

Ilmoittautumiset 4.2.2018 mennessä lomakkeella
https://yhteiso.tek.fi/napoli/kerho/Ilmoittautuminen-urailta-minnaliisa

Voit ilmoittaa lomakkeella mahdollisia kysymyksiä Minna-Liisalle.

Jos joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen mahdollisimman pian lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/napoli/kerho/peruutus-urailta-minnaliisa, kuitenkin viimeistään 4.2.2018. Sen jälkeen perutuista tai perumatta jääneistä osallistumisista veloitamme tarjoilujen hinnan 8 euroa. Veloituksen voi kuitenkin välttää valitsemalla ilmoittautumislomakkeesta valinnan "ei tarjoilua".

Päivä: 
13 helmikuu, 2018 - 17:30 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla