Myrskyluodon Maija

Napolin teatteri-illassa to 16.11. klo 19 nähdään uusi kotimainen suurmusikaali Myrskyluodon Maija. Esitys on Helsingin Kaupunginteatterin Suurella Näyttämöllä (Eläintarhantie 5, Helsinki), ja sen kesto on n. 2 h 50 min.

Myrskyluodon Maijan teemana on suomalaisen naisen elämä ja itsenäistyminen 1800-luvun Ahvenanmaalla. Myrskyluodon saarelle sijoittuva tarina pohjautuu Anni Blomqvistin romaaneihin ja tuli tutuksi 1970-luvulla televisiosarjasta, johon Lasse Mårtenson sävelsi musiikin. Blomqvistin tarina ja Mårtensonin musiikki on nyt sovitettu ensimmäistä kertaa musikaaliksi, jonka sanoituksista vastaa Maija Vilkkumaa. Ohjaus on Kari Rentolan. Esitys juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja 50-vuotiasta teatteritaloa. Lisätietoa: https://hkt.fi/esitykset/myrskyluodon-maija/.

Mukaan mahtuu 60 napolilaista. Jäsenille peruslipun hinta on 55 e ja opiskelijalipun 19 e. Jos lippuja on jäljellä vielä 30.9., niitä tarjotaan aveceille hintaan 75/39 e. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipuista.

Ilmoittautumiset: [tilaisuus suljettu]

Peruutukset: [tilaisuus suljettu]
Lippuvaraus pitää vahvistaa kuukautta ennen esitystä. Ilmoittautuminen muuttuu siis sitovaksi 16.10. Tämän jälkeen lipusta on mahdollista saada rahat takaisin vain, jos tilalle löytyy toinen osallistuja. Käyttämättä jääneestä lipusta laskutetaan Napolille aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan eli lippuhinnan lisäksi Napolin tapahtumatuki 20 e.

Päivä: 
16 marraskuu, 2017 - 19:00 - 22:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla