Miehenkäyttöopas

Napolia opastetaan miehen käyttöön esityksessä Miehenkäyttöopas - 10 tapaa selvitä arjesta ke 17.1. klo 19 Sellosalissa (Soittoniekanaukio 1A, Leppävaara). Linnateatterin uutuuskomediassa näyttelijät Jukka Rasila ja Mika Räinä tarjoilevat työkaluja heille, jotka haluavat oppia miehistä, miehenä olemisesta ja miesten toimintaan vaikuttamisesta. Kymmenen arkisen tilanteen kautta esitys porautuu suomalaisen miehisyyden ytimeen ja antaa kyytiä ennakkoluuloille. Lisätietoja Sellosalin sivuilla.

Napolille on varattu esitykseen 30 lippua. Peruslipun hinta on jäsenille 14 euroa ja alennuslippu 12 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Jos lippuja on jäljellä vielä 27.12., niitä tarjotaan aveceille hintaan 24 euroa. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipusta.

Lippuvaraus muuttuu sitovaksi 31.12.2017., jonka jälkeen lipun varannut on velvoitettu maksamaan sen, mikäli tilalle ei saada toista osallistujaa. Lippumaksut voidaan kuitenkin tilikauden vaihtumisen vuoksi kerätä vasta 2018 puolella. HUOM! Ennen tapahtumaa pitää olla myös Napolin jäsenmaksu 2018 maksettuna. Maksuohjeet sekä lipulle että jäsenmaksulle saat vuoden ensimmäisinä päivinä.

Ilmoittautuminen: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-miehenkayttoopas

Peruutus: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-miehenkayttoopas
Lippumaksun voi saada takaisin vain, jos tilalle löytyy toinen osallistuja. Jos lippu jää käyttämättä, veloitetaan kaikki Napolille aiheutuneet kulut eli myös Napolin tuen osuus 10 euroa.

Päivä: 
17 tammikuu, 2018 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla