Michael Jackson On the wall

Napoli tutustuu to 29.8. klo 17.00 oppaan johdolla Michael Jackson On the wall -näyttelyyn Espoon modernin taiteen museo EMMAssa. Lippujen lunastamiseksi pitää osallistujien olla jo klo 16:45 paikalla EMMAn lipunmyynnissä (Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola).

Michael Jackson: On the Wall -näyttelyssä 48 kansainvälistä eturivin taiteilijaa tulkitsee lähes sadassa teoksessa ilmiötä nimeltä Michael Jackson: miten hänen elämänsä ja taiteensa, musiikkinsa ja persoonansa vaikuttivat kulttuuriimme ja ajatteluumme. Näyttely on Lontoon National Portrait Galleryn tuottama, ja se on Lontoon lisäksi ollut esillä Pariisin Grand Palais'ssa sekä Bonnin Bundeskunsthallessa. Teokset ovat lainoja museo- ja yksityiskokoelmista sekä tilausteoksia, jotka on varta vasten tehty tähän näyttelyyn. Lisätietoja näyttelystä ja taiteilijoista: https://emmamuseum.fi/nayttely/michael-jackson-on-the-wall/

Opastus kestää noin tunnin ja sen jälkeen ehtii vielä tutustua EMMAn näyttelyihin tunnin ajan. Meille on varattu 2 opasta eli mukaan mahtuu enintään 50 jäsentä. Tapahtuma on jäsenille maksuton. Museokorttilaisten toivotaan lunastavan itse sisäänpääsynsä.

Ilmoittautuminen: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-michael-jackson-wall

Peruutus: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-michael-jackson-wall

Päivä: 
29 elokuu, 2019 - 17:00 - 18:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla