Linturetki Suomenojalle

Napolin opastettu linturetki 23.4. suuntautuu linturikkaille Espoon Suomenojan jätevesialtaille ja viereiselle merenrannalle. Retkellä näemme lähinnä näille jätevesialtaille tyypillisiä vesilintuja ja lokkeja, jotka Suomenojalla ovat helposti kiikaroitavissa.

Retki alkaa klo 17:30 altaiden pohjoispuolen parkkipaikalta (saapuminen Hyljeluodontien suunnasta; osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet päivää ennen tapahtumaa) ja kestää n. 2 tuntia. Kohtuullisen matkan päähän pääsee myös julkisilla.

Osallistujamäärä on rajattu.  Perhettä/kavereita voi ottaa mukaan, jos on tilaa. Retkellä on säävaraus eli sateen sattuessa retki siirtyy tai perutaan. Päätös voidaan tehdä joskus jopa vasta iltapäivällä pari-kolme tuntia ennen retkeä. Sateen sattuessa retki siirtyy päivällä eli varapäivä on 24.4.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen sirpa.h.kallio [at] gmail.com. Ilmoita, tuletko yksin vai onko sinulla muita mukana. Ilmoita myös, sopiiko varapäivä 24.4. sekä puhelinnumerosi viime hetken muutoksia/peruutuksia varten. 

Päivä: 
23 huhtikuu, 2019 - 17:30 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla