Linturetki Lammassaareen

Opastettu lintujenkuuntelu- ja katseluretki 4.6. Vanhankaupunginlahdelle Pornaistenniemeen ja Lammassaareen, jonka retkeilyvarustusta on viime vuosien aikana merkittävästi parannettu.

Retki lähtee Pornaistenniemeltä Jokisuuntien päästä klo 17:30. Vanhankaupunginlahdella on tähän aikaan vuodesta rantametsissä ja ruovikossa kesäisiä pikkulintuja äänessä ja rannalla on mm. vesi- ja lokkilintuja, joita kiikaroimme ja katselemme kaukoputkella torneista.

Jokisuuntien päässä on parkkialue, mutta parkkipaikkojen riittävyyttä emme tietysti pysty takaamaan. Julkisillakin pääsee; sopiva bussipysäkki löytyy mm. Hämeentieltä (etsi HSL:n sivulta esim. Hämeentie 158).

Osallistujamäärä on rajattu.  Perhettä/kavereita voi ottaa mukaan, jos on tilaa. Retkellä on säävaraus eli sateen sattuessa retki siirtyy tai perutaan. Päätös voidaan tehdä joskus jopa vasta iltapäivällä pari-kolme tuntia ennen retkeä. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen sirpa.h.kallio [at] gmail.com. Ilmoita, tuletko yksin vai onko sinulla muita mukana. Ilmoita myös puhelinnumerosi viime hetken muutosten varalle.

Päivä: 
4 kesäkuu, 2019 - 17:30 - 19:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla