Linturetki Laajalahdelle

Opastettu lnturetki Laajalahdelle Maarin lintutornille 2.5. klo 17:30. Laajalahdella on tähän aikaan mukavasti kahlaajia ja vesi- ja lokkilintuja eli niitä kiikaroimme ja katselemme kaukoputkella tornista.

Tapaamme klo 17:30 Maarin tornille johtavan polun alkupäässä Konemiehentie 2:n lähistöllä. Omalla autolla tulevien kannattaa ajaa Kehä I:ltä Otaniemi-opasteitten mukaisesti Tekniikantieltä Maarintielle. Parkkipaikoista löytyy kartta osoitteesta http://aaltocre.fi/wp-content/uploads/2014/08/Otaniemi_asiakaspaikoitus_..., mutta huomatkaa, että kartta on vanha ja tiet ja niiden nimet ovat jonkin verran muuttuneet. Verratkaa Google map-karttaan! Valitettavasti tilanne Otaniemessä muuttuu jatkuvasti, eli näihinkin parkkipaikkoihin on voinut tulla muutoksia, mutta jollain alueista pysäköimisen pitäisi kuitenkin onnistua. Katsokaa huolella, mitä kylteissä lukee, sillä parkkialueilla on sekaisin yleisiä ja Aallon paikkoja. Julkisilla Otaniemeen pääsee metrolla, josta on n. 600 m kävely retken lähtöpaikalle.

Osallistujamäärä on rajattu.  Perhettä/kavereita voi ottaa mukaan, jos on tilaa. Retkellä on säävaraus eli sateen sattuessa retki siirtyy tai perutaan. Päätös voidaan tehdä joskus jopa vasta iltapäivällä pari-kolme tuntia ennen retkeä.

Ilmoittautumiset: https://yhteiso.tek.fi/node/308

Peruutukset: https://yhteiso.tek.fi/node/309

Päivä: 
2 toukokuu, 2018 - 17:30 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla