Linturetki Laajalahdelle

Opastettu lnturetki Laajalahdelle Maarin lintutornille 2.5. klo 17:30. Laajalahdella on tähän aikaan mukavasti kahlaajia ja vesi- ja lokkilintuja eli niitä kiikaroimme ja katselemme kaukoputkella tornista.

Tapaamme klo 17:30 Maarin tornille johtavan polun alkupäässä Konemiehentie 2:n lähistöllä (polku lähtee tornin suuntaan Konemiehentieltä läheltä Puumiehenkujaa). Omalla autolla tulevien kannattaa ajaa Kehä I:ltä Otaniemi-opasteitten mukaisesti Tekniikantieltä Maarintielle. Parkkipaikoista löytyy mm. Konemiehentien alusta rakennustyömaan nurkalta ja TUAS-talon takaa  (ajo Maarintieltä TUAS-talon molemmin puolin). Katsokaa huolella, mitä kylteissä lukee, sillä parkkialueilla on sekaisin yleisiä ja Aallon paikkoja. Julkisilla Otaniemeen pääsee metrolla, josta on n. 600 m kävely retken lähtöpaikalle.

Osallistujamäärä on rajattu.  Perhettä/kavereita voi ottaa mukaan, jos on tilaa. Retkellä on säävaraus eli sateen sattuessa retki siirtyy tai perutaan. Päätös voidaan tehdä joskus jopa vasta iltapäivällä pari-kolme tuntia ennen retkeä.

 

Päivä: 
2 toukokuu, 2018 - 17:30 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla