Linturetki 2 Maarin tornille

Opastettu linturetki Laajalahdelle Maarin lintutornille 13.5. klo 17:30. Laajalahdella on tähän aikaan mukavasti kahlaajia ja vesi- ja lokkilintuja eli niitä kiikaroimme ja katselemme kaukoputkella tornista.

Tapaamme klo 17:30 Maarin tornille johtavan polun alkupäässä Konemiehentie 2:n lähistöllä (polku lähtee tornin suuntaan Konemiehentieltä läheltä Puumiehenkujaa). Omalla autolla tulevien kannattaa ajaa Kehä I:ltä Otaniemi-opasteitten mukaisesti Tekniikantieltä Maarintielle. Parkkipaikkoja löytyy mm. TUAS-talon takaa  (ajo Maarintieltä ent, TUAS-talon, Maarintie 8, molemmin puolin). Katsokaa huolella, mitä kylteissä lukee, sillä parkkialueilla on sekaisin yleisiä ja Aallon paikkoja. Julkisilla Otaniemeen pääsee metrolla, josta Tietotien uloskäynniltä on n. 600 m kävely retken lähtöpaikalle.

Osallistujamäärä on rajattu.  Perhettä/kavereita voi ottaa mukaan, jos on tilaa. Retkellä on säävaraus eli sateen sattuessa retki perutaan. Päätös voidaan tehdä joskus jopa vasta iltapäivällä pari-kolme tuntia ennen retkeä. 

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen sirpa.h.kallio [at] gmail.com. Ilmoita, tuletko yksin vai onko sinulla muita mukana. Ilmoita myös puhelinnumerosi.

Päivä: 
13 toukokuu, 2019 - 17:30 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla