Lauttasaaren kartano

Tapahtuma on täynnä, mutta jonoon kannattaa peruutuspaikkojen varalta ilmoittautua. Katso uusinnat tapahtumakalenterista. Uusinnoissa on aina lyhyemmät jonot.

Napoli tutustuu 16.9. klo 17-18 Lauttasaaren kartanoon, sen historiaan ja nykypäivään. Kartano on rakennettu vuonna 1836 ja sen nykyinen omistaja on Koneen Säätiö. Kartanossa säätiön apurahansaajat ja muut tieteestä ja taiteesta kiinnostuneet voivat kohdata toisensa ja löytää uusia näkökulmia maailmaan. Tietoja kartanon historiasta löytyy mm. täältä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Lauttasaaren_kartano. Opastuksesta vastaa Lauttasaari-Seura.

Mukaan mahtuu 23 napolilaista. Tilaisuus on maksuton, mutta 9.9. jälkeen tulleista peruutuksista perimme 12,50 euron peruutusmaksun, jos emme onnistu löytämään ketään tilalle ja osallistujamäärä jää alle 20:n.

Osallistujien toivotaan saapuvan klo 16:50 mennessä.  Kartano sijaitsee n. 200 metrin päässä Lauttasaaren metroasemalta osoitteessa Otavantie 10, Helsinki. Pysäköidä voi mm. parkkihalli Lauttiksessa (https://www.lauttis.fi/pysakointi). Käynti kartanoon on Otavantien puolelta, ovikelloa soittamalla pääsee sisään.

lmoittautumiset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Lauttasaaren_kartano-ilmoittautuminen.

Peruutukset: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Lauttasaaren_kartano-peruutus

Päivä: 
16 syyskuu, 2019 - 16:50 - 18:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla