Lapinlahden kävelykierros

Napoli tekee lauantaina 10.6. klo 12 "Mielen huoneet" - opastetun kävelykierroksen Lapinlahden sairaalassa, Lapinlahdenpolku 8.

Kierroksen jälkeen on mahdollisuus omakustanteiseen brunssiin sairaalan alueella sijaitsevassa hävikkiruokaravintola Loopissa, 20 €, http://ravintolaloop.fi

Lapinlahden sairaala on Suomen kuuluisin psykiatrinen hoitolaitos. Tervetuloa tutustumaan sairaalan monipuoliseen historiaan ja siihen liittyvien ihmisten tarinoihin. Sukellamme mielenterveystyön huimaan kehitykseen keskiajalta nykypäivään. Kierroksella esitellään myös sairaalan nykytilannetta kulttuurin ja mielen hyvinvoinnin keitaana. Tutustumme sairaalan sisällä mm. Aleksis Kiven huoneeseen.

Kierros kestää noin tunnin ja suurin osa ajasta ollaan ulkona. Pukeudu siis kelin mukaisesti. Kierros alkaa klo 12 Lapinlahden lähteen kahvilan edestä. Ole paikalla viimeistään klo 11.45. Mukaan mahtuu 25 henkilöä.

Tapahtuma on Napolin jäsenille maksuton.

Ilmoita lomakkeen lisätiedoissa osallistumisestasi kierroksen jälkeen omakustanteiselle brunssille Ravintola Loopissa, 20 €. Ilmoita myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua viimeistään 1.6.2017. 

Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus suljettu]

Peruutukset [tilaisuus suljettu]

Muistathan, että vierailulle osallistujille ei saa olla maksurästejä ja vuoden 2017 jäsenmaksu on myös oltava maksettuna.

Päivä: 
10 kesäkuu, 2017 - 11:45 - 13:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla