KYN joulukonsertti

Napoli laskeutuu joulunviettoon KYN joulukonsertilla ti 19.12. klo 19 Vanhassa kirkossa (Lönnrotinkatu 6, nk. Ruttopuisto). Luvassa on jouluisia lauluja kansainvälisesti palkitun naiskuoron tulkitsemina.

KYN - alun perin Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajat - on kunnianhimoinen ja rajoja rikkova poikkitieteellinen naiskuoro, joka on erottautunut perinteisistä naiskuoroista tulkitsemalla monipuolisesti myös viihdemusiikkia ja erityisesti etnistä jazzia. KYNin omaleimainen tulkinta on ollut kysyttyä myös kansainvälisesti, ja kuoro on saanut myös useita palkintoja esiintymisestään. Kuoroa johtaa musiikkineuvos Kaija Viitasalo. Lisätietoa: http://www.kyn.fi/

Napolille on varattu joulukonserttiin 30 lippua, ja niiden jäsenhinta on 5 euroa. Jos lippuja on jäljellä vielä 30.11., niitä tarjotaan aveceille hintaan 20 euroa. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipuista.

Ilmoittautumiset:[tilaisuus suljettu]

Peruutukset: [tilaisuus suljettu]
Lippumaksun voi saada takaisin vain, jos tilalle löydetään toinen osallistuja. Käyttämättä jääneestä lipusta veloitetaan myös Napolin tapahtumatuki 15 euroa.

Päivä: 
19 joulukuu, 2017 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla