Kulttuuriretki Iittalaan

Napoli tekee kulttuuriretken Iittalan Lasimäelle ti 31.7. Retki aloitetaan Iittalan Designmuseosta klo 11:30. Jos ryhmämme koko on yli 10 henkeä, kierrämme museon oppaan johdolla. Museokierros kestää noin tunnin, jonka jälkeen on vielä vapaata aikaa tutustua museoon. Museon jälkeen n. klo 13 nautimme omakustanteisen lounaan Kahvila-Ravintola Ainossa, jonka jälkeen n. klo 14 siirrymme Naivistien 30-vuotisjuhlanäyttelyyn. Lopuksi on aikaa käydä ostoksilla Lasimäen putiikeissa ja Iittala Outletissa.

Lisätietoa Designmuseosta: http://www.iittalalasimaki.fi/lasimaen-toimijat/designmuseo-iittala
Lisätietoa Naivisteista: https://naivistit.fi/
Lisätietoa Lasimäen putiikeista: http://www.iittalalasimaki.fi/lasimaen-toimijat

Napoli maksaa jäsenten sisäänpääsymaksut ja opastuksen (sen toteutuessa). Myös avecit ovat tervetulleita mukaan, kunhan lunastavat itse museon (opastuksen) ja näyttelyn sisäänpääsyn. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos otat mukaasi avecin.

Iittalaan on noin 1,5 h ajomatka Helsingistä. Yritämme järjestää reissun kimppakyydein: kerro ilmoittautuessasi miltä suunnalta tarjoat/tarvitset kyytiä. Iittalaan pääsee tarvittaessa myös junalla. R-juna pysähtyy Iittalan taideasemalla, jolta on n. 15 min kävely Lasimäelle. Muista kurkata asemalla esillä olevat taideteokset!

Ilmoittautuminen: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-iittala
Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 22.7., jolloin opastus pitää vahvistaa museoon. Tämän jälkeen peritään peruutusmaksu 4 e eli opastuksen hinta. Jos ryhmämme koko jää alle 10 hengen, eikä opastusta järjestetä, ei peritä myöskään peruutusmaksua.

Peruutus: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-iittala

 

Päivä: 
31 heinäkuu, 2018 - 11:30 - 16:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla