Korot kattoon!

Napoli heittäytyy suomalaisen telenovelan pyörteisiin la 6.4. klo 19 Sellosalin lämpiössä. Korot kattoon! - eli valmennusta ja viettelyksiä on komedia kovasta yrittämisestä ihmissuhteiden viidakossa. Marja-Leena tulee ostamaan facebook-kirpparimekkoa Evalta. Kun Evalle selviää, ettei Marja-Leenalla ole miestä, hän perustaa tuota pikaa valmentavan treffipalvelun ja alkaa treenata Marja-Leenaa ihmissuhdemarkkinoille.

Näytelmän käsikirjoitus ja ohjaus on Virpi Haataisen, ja naiskoomikot Ria Kataja ja Minna Kivelä esittävät kaikki 10 hahmoa. Luvassa on roppakaupalla railakasta naisenergiaa, mielipuolisia käänteitä ja intensiivisiä tuijotuksia. Lisätietoa Sellosalin sivuilta: https://www.sellosali.fi/fi-FI/Korot_Kattoon__eli_valmennusta_ja_viette(148791)

Napolille on varattu esityksestä 60 lippua. Jäsenille esitys on maksuton, mutta Huom! ilmoittautuminen on sitova 15.1. alkaen. Peruutustapauksessa käyttämättä jääneestä lipusta veloitetaan Napolille aiheutuneet kulut 14,60 e, ellei tilalle löydy toista osallistujaa.

Jos lippuja on jäljellä 15.1., niitä tarjotaan aveceille hintaan 14,60 e. Ilmoita lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipusta. (Kiinnostuksen ilmaisu ei vielä ole sitova ilmoittautuminen avecille.)

Ilmoittautuminen: [tilaisuus suljettu]

Jos et pääsekään mukaan, peru osallistumisesi mahdollisimman pian, jotta ehdimme etsiä tilalle toisen osallistujan.

Peruutus: [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
6 huhtikuu, 2019 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla