Karamazovin veljekset

Napoli tapaa Karamazovin veljekset to 25.4. klo 19 Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä. Fjodor Dostojevskin viimeiseksi jäänyt, kesyttämätön klassikkonäytelmä on huuto paremman huomisen puolesta. Se haastaa katsojan pohtimaan, mihin enää uskoa, mitä vielä toivoa, miten uskaltaa rakastaa.

Kolme isänsä hylkäämää veljestä rakentaa elämäänsä eri perustuksille. Nuorin Aljoša luottaa uskoon, keskimmäinen Ivan järkeen, kun taas vanhin Dmitri erokseen. Riita perinnöstä kerää veljet ensimmäistä kertaa yhteen, ja asiat ajautuvat raakaan isänmurhaan. Kysymys syyllisestä on kuitenkin monimutkainen... Lisätietoa näytelmästä: https://kansallisteatteri.fi/esitys/karamazovin-veljekset/

Napolille on varattu 40 lippua. Lipun hinta jäsenelle on 18 euroa. Jos lippuja on jäljellä vielä 31.1., niitä tarjotaan aveceille hintaan 32 euroa. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipusta.

Ilmoittautuminen: [tilaisuus suljettu]t

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 15.3. lippujen lunastamisen vuoksi. Tämän jälkeen lippumaksu on mahdollista saada takaisin vain, jos tilalle löytyy toinen osallistuja. Käyttämättä jääneestä lipusta veloitetaan Napolille aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan eli lippumaksun lisäksi myös Napolin tapahtumatuki 14 e.

Peruutus: [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
25 huhtikuu, 2019 - 19:00 - 21:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla