Kalevala Koru, 2. uusinta

Napoli vierailee Kalevala Korulla (Strömbergintie 4, Helsinki) 11.9. klo 15 alkaen. Yritysvierailun ohjelma sisältää yrityksen esittelyn ja opastetun kierroksen tuotantotiloihin, jonka aikana on mahdollisuus nähdä kuinka korut valmistuvat. Mukaan mahtuu 40 napolilaista. Lukuisista portaista johtuen kierros ei sovi liikuntaesteisille.

Tehtaanmyymälässä on tilaisuus tehdä ostoksia: normaalihintaisista eli edelleen tuotannossa olevista Kalevala Korun ja Lapponian tuotteista vierailijat saavat 20 % ostoedun. Sen lisäksi tehtaanmyymälän valikoimiin kuuluu runsaasti Kalevala Korun mallistosta poistuneiden tuotteiden jäännöseriä, jotka kaikki ovat ykköslaatua, mutta koska niitä ei valmisteta enää, ne ovat hinnoiteltu 30-50% ov-hintoja edullisemmin hinnoin.

Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus suljettu]HUOM. Tilaisuus on täynnä, mutta peruutuspaikkoja saattaa vielä vapautua.

Kalevala Koru ilmoitti rahastavansa Napolilta vierailun hinnan 5€ / henkilö todellisen osallistujamäärän mukaan ennen vierailun alkua. Tämä tarkoittaa sitä, että peruutusmaksua ei peritä, mutta paikalle on syytä tulla ajoissa eli viimeistään 14:55, jotta maksu ehditään suorittaa. 

Peruutukset lomakkeella [tilaisuus suljettu].

Saapumisohjeet: Kalevala Koru löytyy osoitteesta Strömbergintie 4. Pitäjänmäessä on krooninen parkkipaikkapula ja suosittelemme siksi käyttämään julkisia. Tapaaminen on  tehtaanmyymälässä klo 15.

Päivä: 
11 syyskuu, 2017 - 15:00 - 17:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla