Joulukonsertti KYN

Napoli hiljentyy joulun tunnelmaan KYN-kuoron joulukonsertissa su 16.12. klo 19 Temppeliaukion kirkossa (Lutherinkatu 3, Helsinki). Konsertissa kuulemme jouluisia lauluja kansainvälisesti palkitun naiskuoron tulkitsemana.

KYN - alun perin Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Naislaulajat - on kunnianhimoinen ja rajoja rikkova poikkitieteellinen naiskuoro, joka on erottautunut perinteisistä naiskuoroista tulkitsemalla monipuolisesti myös viihdemusiikkia ja erityisesti etnistä jazzia. KYNin omaleimainen tulkinta on ollut kysyttyä myös kansainvälisesti, ja kuoro on saanut myös useita palkintoja esiintymisestään. Kuoroa johtaa musiikkineuvos Kaija Viitasalo. Lisätietoa: http://www.kyn.fi/

Napolille on varattu konserttiin 30 lippua. Tapahtuma on jäsenille maksuton. Jos lippuja on jäljellä vielä 2.11., niitä tarjotaan aveceille hintaan 15 euroa. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-lipuista.

Ilmoittautuminen: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/ilmoittautuminen-joulukonsertti-kyn

Peruutus: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/peruutus-joulukonsertti-kyn

Liput lunastetaan 12.12. Tämän jälkeen peruutuksista veloitetaan Napolille aiheutuneet kulut 15 e, ellei tilalle löydetä toista osallistujaa.

Päivä: 
16 joulukuu, 2018 - 19:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla