High tech kauneudenhoito

TILAISUUS ON TÄLLÄ HETKELLÄ TÄYNNÄ, MUTTA PERUUTUSPAIKKOJEN VARALLE KANNATTAA ILMOITTAUTUA. HARKITSEMME UUSINTAA ALKUVUODESTA.

Napolilaisille on tarjolla uusi näkökulma kauneudenhoitoon 31.10. klo 17-19 Tekno-kabinetissa Insinöörit-Ekonomit talossa osoitteessa Ratavartijankatu 2A, Helsinki. Tilaisuuden tiedot:

”Tuloksekas kauneudenhoito – vain pelkkiä unelmia?
Uusin tiede & tutkimus kumoavat tämän myytin.”

Läpileikkaus aiheeseen:

  • Katsaus alalla tarjottavien tuotteiden & palveluiden nykytilaan ja historiaankin.
  • Modernit ammattiteknologiat.
  • Käynnistynyt megatrendi: ammattiteknologiat ovat tulossa kuluttajille kotikäyttöön. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kokeilla mobiileja kotilaitteita.

Luennoitsija: DI Juha Kettunen, 54
Toiminut useilla aloilla innovaatio- ja kasvuyritysten johtotehtävissä 1990-luvun alusta alkaen. Perehtynyt otsikkoaiheeseen 2014 alkaen.

”Kosmetiikka on meille kaikille tuttua. Käytämme päivittäin erilaisia voiteita ja seerumeita. Näiden tuotteiden ongelma on, että ne eivät juurikaan imeydy ihon syvempiin kerroksiin eli sinne, missä on suurin tarve kosteudelle. Pinta-aineet levittyvät vain ihon ulkopinnalle (orvaskesi). Näin saavutetaan kyllä hetkellisesti miellyttävä tunne.

Viime vuosina toimivista ammattiteknologioista on tiivistetty mobiililaitteita kotikäyttöön. Iontoforeesin avulla aktiiviaineet saadaan läpäisemään orvaskesi ja tunkeutumaan ihon eläviin kerroksiin, missä kosteuden tarve on suuri ihmisen vanhetessa. Laitteilla voidaan myös paikallisesti poistaa solujen rasvakertymiä radiotaajuudella, tehdä lihasstimulaatioita sekä solurakenteiden syvähierontaa.”

Mukaan mahtuu 25 napolilaista. Ilmoittautumiset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/High_tech_kosmetiikkaa_ilmoittautuminen

Peruutukset lomakkeella: https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/High_tech_kosmetikka_peruutus

Päivä: 
31 lokakuu, 2019 - 17:00 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla