Hapatuskurssi 1

Tilaisuus on täynnä, mutta peruutuspaikkojen varalle kannattaa ehdottomasti vielä ilmoittautua.

Napolilaiset perehtyvät hapatukseen pikakurssilla 4.9. klo 18-20. Kurssi uusitaan 19.9. klo 18-20.  Kurssin vetäjänä toimii ravintola-alan ammattilainen Jarkko Myllykangas.

Hapansäilöntä/hapattaminen/hapatus on perinteinen ja ekologinen säilöntämenetelmä. Kurssilla opetellaan perusasioita eli aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Mukaan pitää ottaa jotain ylijäämäruokaa, mitä haluat kokeilla tai suosikkivihanneksia, kasviksia tms. sekä iso kannellinen lasinen tai keraaminen astia, leikkuulauta ja veitsi. Mainittakoon, että valkokaali on yksi helpoimmista hapatettavista kasviksista.

Paikkana on Herttoniemen kirjaston keittiö, osoite Kettutie 8 C, 00800 Helsinki (kirjaston ovesta sisään ja vasemmalle). Kurssi on napolilaisille maksuton, mutta perimme peruutustapauksissa 13 €, jos emme löydä ketään tilalle. Mukaan kummallekin kerralle mahtuu 10 napolilaista.

Ilmoittautumiset kummallekin kurssille lomakkeella   https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Hapatuskurssi_ilmoittautuminen.  

Peruutukset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Hapatuskurssi_peruutus.

Enempää uusintoja ei tänä syksynä tule, mutta tarvittaessa voidaan ensi vuonna harkita uusintaa.

 

Päivä: 
4 syyskuu, 2019 - 18:00 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla