Event Cinema: Prinsessa Ruusunen

Napoli pääsee nauttimaan maailmankuulusta Bolshoi-baletista Event Cineman tilausnäytöksessä ma 11.3. klo 18 Finnkino Ison Omenan Lounge-salissa. Pjotr Tshaikovskin klassinen baletti Prinsessa Ruusunen on täynnä saduista tuttuja hahmoja, kuten Pieni Punahilkka, Saapasjalkakissa, keijuja, haltioita ja hyviä haltiattaria. Kaunis Prinsessa Aurora (Olga Smirnova) vaipuu kuudentenatoista syntymäpäivänään uneen sadaksi vuodeksi pahan haltian Carabossen (Aleksei Loparevitsh) kiroamana. Vain Prinssin (Semjon Tshudin) suudelma voi murtaa taian.

Moskovassa vuonna 1776 perustettu Bolshoi-baletti on yksi maailman vanhimpia ja suurimpia balettiseurueita. Sen riveissä tanssii yli 200 balettitanssijaa. Bolshoi tunnetaan rohkeista ja värikkäistä tuotannoista, joissa yhdistyvät moitteeton tekniikka ja intensiivinen dramaattinen ilmaisu. Finnkinon Event Cinema tuo valkokankaalle Bolshoi-teatterissa 22.1.2017 taltioidun esityksen.

Napolille järjestettyyn tilausnäytökseen mahtuu maksimissaan 28 katsojaa. Liput maksavat jäsenille 16 euroa. Mikäli paikkoja jää, niitä tarjotaan aveceille hintaan 28 e. Kerro ilmoittautuessasi lisätiedoissa, jos olet kiinnostunut avec-paikasta.

Ilmoittautuminen: [tilaisuus suljettu]
Peruutus: [tilaisuus suljettu]

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi, eikä tilalle ehditä enää löytää toista osallistujaa, veloitetaan lippumaksun lisäksi myös Napolin tuki 12,30 e.

Päivä: 
11 maaliskuu, 2019 - 18:00 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla