Finnairin tekniikka, uusinta

Tapahtuma on jo täynnä, mutta peruutuspaikkojen varalle kannattaa ilmoittautua!

Napoli tutustuu Finnairin tekniikkaan 3.9. klo 17:00 alkaen. Tämä on kevään vierailun uusinta. Kentän turvamääräyksistä johtuen mukaan mahtuu valitettavasti vain 15 napolilaista. 

Saamme kuulla Finnairin Tekniikan organisaatiosta ja mitä kukin osasto tekee ja esimerkkejä toiminnasta. Emäntämme on Paula Hannola, Cabin Engineer. Mahdollisuuksien mukaan tutustumme myös johonkin koneeseen. Tilanne selviää vasta paikan päällä. Jos emme pääse koneeseen sisälle, saatamme ainakin päästä koneen viereen moottoreita ja laskutelineitä ihmettelemään.

Vierailijoiden nimet ilmoitetaan Finnairille 7 päivää ennen vierailua ja kaikilla tulee olla virallinen henkilötodistus mukana. Huom. 1.1.2019 jälkeen ei pelkkä ajokortti riitä; passi on paras.

Meitä tullaan vastaan portille TP2 (Turbiinikuja) (https://goo.gl/maps/b6m3rj6ucRs) ja saamme vierailijaluvat aulasta.

Ohjeistusta:

Tulkaa paikalle 16:45.

Portilta hallille on matkaa vajaa kilometri. Varatkaa jalkaan kengät, joilla on hyvä kävellä sekä lämmintä vaatetta, sillä kentällä tuulee aina ja jos sattuu olemaan koleaa, matka voi olla TOSI kylmä

Jos pääsemme liikkumaan huoltoalueella, kone pitää kiertää aina keulan tai perän kautta, ettei päälle tipu mitään ”epämiellyttävää”, alitse ei kannata mennä. Lattian lätäköt kannattaa kiertää; jos neste sattuu olemaan kerosiinia tai hydraulinestettä, kengänpohjat menevät pilalle. Hallissa tapahtuvaa ajoneuvoliikennettä ja lattioilla olevia kaapeleita pitää varoa.

Saapumisohjeet: 

Turbiinikujalla turvatarkistuspisteen (TP2) edessä on jonkin verran vieraille varattuja kolmen tunnin paikkoja eikä vierailumme aikaan enää ole ruuhkaa. Jos ihan kaikki eivät tule autolla, noille paikoille kyllä mahtuu. Muut paikat ovatkin sitten vähän kauempana ja maksullisia.  Alueella liikkuu pysäköinninvalvojia, joten riskejä ei kannata ottaa. Junalla tulijoille: Aviapoliksen pohjoinen sisäänkäynti on ihan lähellä Turbiinikujan tarkastuspistettä.

Ilmoittautumiset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Finnairin_tekniikka_ilmoittautuminen.

Peruutukset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Finnairin_tekniikka_peruutus.

Päivä: 
3 syyskuu, 2019 - 16:45 - 21:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla