Finnairin tekniikka

Napoli tutustuu Finnairin tekniikkaan 2.4. klo 17:30 alkaen. Kentän turvamääräyksistä johtuen mukaan mahtuu valitettavasti vain 15 napolilaista. Toki olemme pyytäneet uusintaa, mutta sen saaminen on epävarmaa.

Sari Mustakallio (Manager, Maintenance Data & Records) kertoo meille Finnairin Tekniikan organisaatiosta ja mitä kukin osasto tekee. Lisäksi kuulemme Sarin omasta tontista eli huoltodokumentaatiosta ja huoltokirjanpidosta sekä lentokoneiden luovutuksista. Mahdollisuuksien mukaan tutustumme myös johonkin koneeseen. Tilanne selviää vasta paikan päällä. Jos emme pääse koneeseen sisälle, saatamme ainakin päästä koneen viereen moottoreita ja laskutelineitä ihmettelemään.

Vierailijoiden nimet ilmoitetaan Finnairille 2-3 päivää ennen vierailua ja kaikilla tulee olla virallinen henkilötodistus mukana. Huom. 1.1.2019 jälkeen ei pelkkä ajokortti riitä; passi on paras.

Meitä tullaan vastaan portille TP2 (Turbiinikuja) ja saamme vierailijaluvat aulasta.

Ohjeistusta:

Portilta hallille on matkaa vajaa kilometri. Varatkaa jalkaan kengät, joilla on hyvä kävellä sekä lämmintä vaatetta, sillä kentällä tuulee aina ja jos sattuu olemaan pakkasta ja viimaa, matka voi olla TOSI kylmä

Jos pääsemme liikkumaan huoltoalueella, kone pitää kiertää aina keulan tai perän kautta, ettei päälle tipu mitään ”epämiellyttävää”, alitse ei kannata mennä. Lattian lätäköt kannattaa kiertää; jos neste sattuu olemaan kerosiinia tai hydraulinestettä, kengänpohjat menevät pilalle. Hallissa tapahtuvaa ajoneuvoliikennettä ja lattioilla olevia kaapeleita pitää varoa.

Ilmoittautumiset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Finnairin_tekniikka_ilmoittautuminen.

Peruutukset https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Finnairin_tekniikka_peruutus

Päivä: 
2 huhtikuu, 2019 - 17:30 - 19:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla