Dipoli

Napoli vierailee Dipolissa (Otakaari 24, Espoo) 17.10. klo 17:15 alkaen. Jakaannumme kahteen ryhmään, jotka lähtevät kierrokselle 17:15 ja 17:30 Käpy-aulasta.

Aalto-yliopiston sivuilla kerrotaan Dipolista seuraavaa:

Aalto-yliopiston Dipoli-rakennus Otaniemessä on peruskorjattu yliopiston näyteikkunaksi, matalan kynnyksen kohtaamispaikaksi ja yhteiseksi päärakennukseksi. Dipolissa on työskentelytiloja, auditorio ja saleja, ravintoloita, näyttelytiloja ja taidetta. Rakennuksen yleiset tilat ovat avoinna myös suurelle yleisölle. Uniikki rakennus on arkkitehtien Raili ja Reima Pietilän ensimmäinen yhteinen suunnittelutyö. Dipoli valmistui vuonna 1966. 

Lisätietoja löytyy osoitteista http://www.aalto.fi/fi/current/news/2017-08-17-002/ ja https://fi.wikipedia.org/wiki/Dipoli_(kongressikeskus).  Remontistakin löytyy juttua netistä: Dipoli valittiin vuonna 2016 vuoden korjaustyömaaksi. Opastetulla kierroksella kuulemme rakennuksesta, sen käytöstä ja remontista. Kierros kestää n. tunnin ja on napolilaisille ilmainen. Viimeisen viikon aikana tehdyistä peruutuksista perimme 7 euron peruutusmaksun, jollemme saa ketään tilalle.

Peruutuspaikkoja saattaa tulla. Ilmoittautumiset: [tilaisuus suljettu]

Peruutukset: [tilaisuus suljettu]

Päivä: 
17 lokakuu, 2017 - 17:15 - 18:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla