Ateneum - Alvar Aalto-näyttely

Napoli tutustuu oppaan johdolla Ateneumin Alvar Aalto - näyttelyyn keskiviikkona 23.8. Paikalla tulee olla viimeistään klo 17.15. Opastus alkaa klo 17.30.

Ateneumin sivuilla http://www.ateneum.fi/nayttelyt/alvar-aalto/ näyttelystä sanotaan mm. näin:

Vitra Design Museumin vastaavan kuraattorin Jochen Eisenbrandin kokoama retrospektiivinen näyttely esittelee Aallon elämää ja tuotantoa 1920-luvulta 1970-luvulle. Näyttelyssä nähdään runsaasti ikonisia huonekaluja ja esineitä sekä arkkitehtuuripiirustuksia ja pienoismalleja. Taiteidenvälisyys ja Aallon monialaisuus nousee esiin myös arkistomateriaalin, taideteosten, valokuvien ja lyhytelokuvien kautta. Mukana on lisäksi saksalaisen valokuvataiteilija Armin Linken uusia valokuvia Aallon arkkitehtuurista.

Vierailun omavastuuhinta on 8 €. Museokortilla itsensä sisään lunastavat pääsevät ilmaiseksi. Muistathan, että osallistujalla ei saa olla maksurästejä ja vuoden 2017 jäsenmaksu on oltava maksettuna.

Ilmoittautumiset 16.8.2017 mennessä lomakkeella  Ilmoita lomakkeessa, jos sinulla on museokortti.

Jos joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen mahdollisimman pian lomakkeella [tilaisuus suljettu] .

Mukaan mahtuu 25 napolilaista. Jos tulijoita ilmoittautuu reilusti enemmän, varaamme toisen oppaan, jolloin mukaan mahtuu 50 henkeä. Omavastuun maksuohjeet toimitetaan erikseen osallistujille.

Päivä: 
23 elokuu, 2017 - 17:15 - 18:30
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla