Amos Rex uusinta

Lasipalatsinaukion alle rakennettu upouusi taidemuseo Amos Rex (https://amosrex.fi/) avautui 30.8. Tutustumme  torstaina 18.10  18:00. oppaan johdolla museon uuteen arkkitehtuuriin ja Lasipalatsin historiaan ja kierrämme teamLab -näyttelyssä sekä Sigurd Frosterus -kokoelman puolella. Sigurd Frosterus -kokoelma edustaa pääosin 1900-luvun alun kotimaista taidetta kun taas tokiolainen teamLab on tätä päivää. Heidän taiteestaan löytyy juttu esim. täältä: https://yle.fi/uutiset/3-10038554.

Osallistujien on oltava paikalla klo 17:45, jotta lippujen ostoon ja jakamiseen jää riittävästi aikaa. Museokortilliset lunastavat pääsylipun itse. Opastus kestää n. 45 minuuttia. Museo on auki klo 20:een asti.

Museokortilla itsensä sisään lunastavat pääsevät opastukselle ilmaiseksi. Muilta veloitamme 6€ pääsylipuista. Ilmoittautuminen on sitova. 

Ilmoittautumiset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/AmosRex2_ilmoittautuminen

Peruutukset lomakkeella https://yhteiso.tek.fi/napoli/kerho/AmosRex2_peruutus

Peruutustapauksissa veloitamme 4€ peruutusmaksun, jos emme löydä ketään tilalle

Saapumisohjeet: Museoon on hyvä saapua 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. Sisälle voi tulle esim. Lasipalatsin aukion puoleisesta esteettömästä ovesta. Havainnekuva löytyy täältä. Siirtykää suoraan museon alakertaan, jossa ryhmäpisteellä on tiedot  ryhmämme vierailusta ja josta museokortilliset ja -kortittomat saavat lippunsa. Alakertaan pääsee portaiden kautta tai hissillä.  Isoimmat laukut ja reput voi jättää alakerran vaatesäilytykseen tai lokeroihin ennen kierroksen alkua. Oppaat tapaavat meidät aulatilassa ryhmäpisteen kohdalla.

Päivä: 
18 lokakuu, 2018 - 17:45 - 19:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla