Ahvenanmaan keskiaikaiset kirkot ja Kastelholman linna

Kahden päivän retki Ahvenanmaalle järjestetään pe 4.5. - la 5.5. Matka lähtee Turusta TallinkSilja Linella perjantai aamuna klo 8:15 (laiva Galaxy). Tapaamme Tallink-Siljan terminaalissa viimeistään klo 7:55. Laivalla on buffee-aamiainen ja Maarianhaminaan saavutaan klo 13:35. Maarianhaminan satamassa meitä odottaa bussi ja opas. Tutustumme 4 keskiaikaiseen kivikirkkoon ja Kastelholman linnaan. Keskiaikaiset kirkot ovat: Finnström, Saltvik, Sund ja Vårdö. Lopuksi käymme vielä Kastelholman linnassa. Tämän jälkeen bussi vie meidät vaihtoehtoisesti n. klo 18:30-19 hotellille Maarianhaminan keskustaan (hotelli Pommern, Norragatan 10) tai voit valita Strömsö-kokki Micke Björklundin 3 ruokalajin illallisen Smakbyssa, joka on Kastelholman linnan naapurissa. Illallinen maksaa 52 € (lapset max 12 v 26 €), ruuat ja juomat maksetaan itse. Paluukuljetus Smakbysta Maarianhaminaan n. klo 20:30-21.

Lauantaina on vapaata omatoimiseen Maarianhaminaan tutustumiseen. Laiva Maarianhaminasta Turkuun lähtee klo 13:45 (Tallink Silja) ja on perillä Turussa klo 19:15. Hotellista on noin 1,3 km kävely satamaan. Paluumatkalla on laivalla (Baltic Princess) buffee-lounas.

Matkan hinta napolilaisille on 115-133 € riippuen osallistujamäärästä. Avec-hinta aikuisilta on 140-158 €, 12-17 v nuorilta 116-134 € ja 6-11 v lapsilta 110-128 €. Museokorttilaiset, jotka lunastavat sillä pääsymaksun Kastelholman linnaan, saavat 6 € alennuksen. Lopullinen hinta selviää n. 2.4, kun ilmoittautumisaika päättyy.

Matkan hintaan sisältyy laivamatkat, ruokailut laivalla (aamiainen menomatkalla ja lounas paluumatkalla buffeessa), yhteinen hytti/hytit matkatavaroille laivamatkoilla, tilausbussi perjantaina, opastukset 4 kirkkoon ja Kastelholman linnaan, Kastelholman linnan pääsymaksu ja hotelliyö aamiaisella 2 hengen huoneessa. 1 hengen huone lisämaksusta, hotellissa on myös perhehuoneita, joita tiedustelemme toiveiden mukaan.

Matka Turkuun järjestetään itse. Matkanjärjestäjä reissaa Turkuun perjantai-aamuna Helsingistä klo 5:17 lähtevällä junalla (Pasila 5:23, Leppävaara 5:30, Kirkkonummi 5:47), jolta on yhteys suoraan Turun satamaan. Paluumatka vastaavasti Turun satamasta lähtee klo 20:18.

Matka järjestetään, jos vähintään 25 henkeä ilmoittautuu ja maksimissaan 50 henkeä mahtuu mukaan. Smakbyn illallinen edellyttää 10 hengen ryhmää.

http://www.alandhotels.fi/fi/hotelli-pommern

http://smakbyn.ax/fi/

Smakbyn Menu: Ahvenanmaa meri ja maa

Kylmäsavustettua lohta, omenaa, kurkkua, piparjuuritahnaa ja mätiä

Lammasta kahdella tavalla, maaartisokkaa ja mustatorvisienikastiketta

Vanilja- ja kermaviilivanukas, paahdettua kauraa ja tyrnimarjakastiketta, sorbettia ja marmeladia

Hinta: 52 €, saatavilla myös kasvisvaihtoehto, peruutus kuluitta 4 päivää ennen ja peruutuskulut 26 € sen jälkeen.

Sitovat ilmoittautumiset 2.4 mennessä, paikkoja tarjotaan myös tämän jälkeen, jos tilaa on:

https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Ahvenanmaa_ilmoittautuminen

Peruutukset:

https://yhteiso.tek.fi/kerho/napoli/Ahvenanmaa_peruutus

Matkasta maksetaan palautusta, kun peruutus on tehty viimeistään 3.4. laivamatkan ja laivan aterioiden verran (ei koske hotellihuonetta ja muuta matkaa), 19.4. mennessä tehdyistä tästä palautussummasta vähennetään vielä 25 %, 26.4. mennessä vähennys on 50 % ja sen jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei mitään. Palautus maksetaan kokonaan, jos saamme toisen henkilön tilallesi (nimenmuutos mahdollista min 1-2 vrk ennen lähtöä).

Päivä: 
4 toukokuu, 2018 - 07:00 - 5 toukokuu, 2018 - 22:40
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla