Naisjohtaja-urailta: Iris Karjula

Napolin naisjohtaja-uraillassa ti 14.3.2017 tapaamme Iris Karjulan. Tilaisuus on Suomen Diakoniaopiston auditoriossa (Alppikatu 2, Helsinki). Aloitamme kahvilla aulassa klo 17:00, josta siirrymme 17:30 auditorioon paneutumaan johtamisen, uran rakentamisen ja hallitusammattilaisuuden aiheisiin.

Iris Karjula on tehnyt pitkän ja monipuolisen johtajauran eri yrityksissä, mm. Fazer Food Servicellä, Finprolla, Almassa, Postipankissa ja Mercuri Urvalilla. Hänellä on runsaasti kokemusta niin muutosjohtamisesta kuin rekrytoinnista ja uran rakentamisestakin. Tällä hetkellä Karjula toimii valmentajana ja mentorina sekä auttaa naisia hallitusammattilaisuralla. Karjula on Board Professionals Finlandin puheenjohtaja ja European Women on Boardsin varapuheenjohtaja. Lue lisää Iris Karjulasta Hesarin jutusta.

Mukaan mahtuu 120 osallistujaa. Tapahtuma on ilmainen Napolin jäsenille, mutta avoin myös muiden TEKin kerhojen jäsenille. Muilta kuin Napolin jäseniltä veloitamme tarjoilukulun 5,50 euroa, jonka voi välttää ruksimalla ilmoittautumislomakkeesta valinnan "en halua tarjoilua".

Ilmoittautumiset tapahtumaan lomakkeella [tilaisuus suljettu]. Kirjaa samalla kysymyksiä, jotka haluaisit esittää Iris Karjulalle.

Jos joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen mahdollisimman pian lomakkeella [tilaisuus suljettu]. Viimeinen peruutuspäivä on 7.3., tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme tarjoilukulun (5,50 e). Peruutuskulun voi välttää ruksimalla ilmoittautumislomakkeelta "en halua tarjoilua".

Päivä: 
14 maaliskuu, 2017 - 17:00 - 20:00
Näkyvyys: 
Näytetään vain yhteisön omalla sivustolla