Aalto yliopiston Oppimiskeskus

Tervetuloa tutustumaan Aalto-yliopiston uusittuun kirjastoon!  Kaikille avoin Aalto-yliopiston Oppimiskeskus Otaniemessä avattiin pari vuotta kestäneen remontin jälkeen 31.10.2016. Suunnittelussa käytettiin palvelumuotoilua. Suurimman muutoksen kokivat rakennuksen suljettu varasto ja pohjakerros, joiden väliltä purettiin yksi kerros. Henkilökunnan tiloista tehtiin monitilatoimistoja.

Napoli tutustuu Oppimiskeskukseen 6.2. klo 17-18:30. Oppaanamme toimii Napolin jäsen Kirsi Heino.Kierroksen aikana tutustutaan asiakastiloihin, mutta päästään vilkaisemaan myös henkilökunnan mobiilityötiloja. Kierros kestänee noin 1 – 1.5 tuntia riippuen kysymyksistä.

Aloitamme kahvilla ja kekseillä, joten pieni myöhästyminen ei pahasti kierrokselle osallistumista haittaa.

Mukaan mahtuu 15 napolilaista. Tarvittaessa järjestämme uusinnan. Ilmoittautumiset lomakkeella [tilaisuus jo suljettu]. Jos vierailu oppimiskeskuksessa kiinnostaa, mutta 6.2. ei sovi, ilmoita lomakkeella kiinnostuksesi uusintaan, jotta tiedämme paremmin uusintatarpeen.

Peruutukset lomakkeella [tilaisuus jo suljettu]. .

Saapumisohjeet:

Aallon Oppimiskeskus sijaitsee osoitteessa Otaniementie 9. Tapaamme ala-aulassa pääoven läheisyydessä.

Otaniemeen pääsee hyvin busseilla, esim. 550 ja Kampista tulevat 102 ja 103 pysähtyvät Oppimiskeskuksen lähellä. Omalla autolla tuleville löytyy Oppimiskeskuksen pääoven vierestä jonkun verran parkkipaikkoja, mutta niiden ollessa varattuna parkkipaikka on haettava muualta Otaniemestä (esim. Vuorimiehentie 5:n parkkialueelta voi löytyä tilaa. Otaniemen parkkipaikoista suuri osa vaatii Aallon, VTT:n tai jonkun muun luvan, mutta vapaitakin paikkoja on. Samalla parkkialueella voi olla Aallon tai VTT:n ja vapaita paikkoja eli katsokaa kyltit tarkkaan. Huomatkaa myös, että Otanimentietä ei nykyään enää ole Vuorimiehentien ja Tietotien välillä, joten saapukaa Oppimiskeskukseen Otaniementien tai Vuorimiehentien suunnasta, ei siis Tietotien kautta.

Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää Napolin jäsenyyden ja maksetun vuoden jäsenmaksun.

Päivä: 
6 helmikuu, 2017 - 17:00 - 18:30
Näkyvyys: 
Näytetään koko sivuston etusivulla sekä yhteisön omalla sivustolla