ML-opiskelijayhdistys

Ammattiliitot ovat olleet osa Suomen työmarkkinoita jo monta vuotta. Näin on myös ollut Tekniikan akateemisten laita. Tekniikan akateemiset perustettiin vuonna 1993 tarjoamaan IT-alalla työskenteleville jäsenilleen parasta mahdollista edunvalvontaa sekä tarjoamaan erilaisia tilaisuuksia.

Tekniikan akateemisiin on myös vuosien varrella liittynyt matemaattis-luonnontieteellisiä jäseniä niin opiskelijoita myöten. Jotta näiden opiskelijoiden edunvalvonta olisi mahdollisimman hyvää, perusti TEK vuonna 2015 alleen ML-opiskelijayhdistyksen.

ML-opiskelijayhdistys perustettiin Tekniikan Akateemisten alle valvomaan, että matemaattis-luonnontieteellisten opiskelijoiden edunvalvonta olisi laadukasta ja että opiskelijoiden ääni tulisi kuuluviin.

Tällä hetkellä ML-opiskelijayhdistykseen kuuluu kaiken kaikkiaan kaksitoista yhdistystä ja määrä onkin ollut perustamisen jälkeen kasvussa paremman tiedotuksen sekä Tekniikan akateemisten panostuksen vuoksi.

Tällä hetkellä ML-opiskelijayhdistyksellä on edustajat niin Tekniikan akateemisten valtuustossa kuin opiskelijoille tarkoitetussa nuorten valiokunnassa. Näissä elimissä yhdistys pyrkii edustamaan matemaattis-luonnontieteellistä alaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos koet, että haluat kuulla yhdistyksen toiminnasta lisää tai yhdistyksenne haluaisi liittyä yhdistykseemme, ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksen hallitukseen.

ml-opiskelijayhdistys [at] tek.fi