Graafinen kerho

Tekniikan Akateemisten Liiton (TEK) Graafinen kerho toimii TEKin alaisena jäsenyhdistyksenä. Kerho on alun perin perustettu 21.1.1958 ja se onkin tuttu lähes kaikille alalla toimiville tekijöille ja päättäjille. Kerho on toiminut koko historiansa ajan arvostettuna foorumina tutustua muihin alan vaikuttajiin. Toiminnassa on varmasti mukana myös joku sinun opiskelutoverisi. Jäseniä kerhossa on tällä hetkellä noin 300 ja jäsenmaksu on nolla euroa. Kerhon toimintaa johtaa kerhon hallitus, jossa toimii niin vanhempia alan ammattilaisia kuin vastavalmistuneita graafisen alan diplomi-insinöörejä.

Kerho järjestää vuoden mittaan useita mielenkiintoisia tapahtumia jäsenilleen. Tapahtumiin ovat toki tervetulleet myös kaikki muutkin alasta kiinnostuneet. Kerhon toimintaan kuuluu talvella (yleensä tammikuun aikoihin) järjestetty graafisen alan seminaari, GRAALI, jossa analysoidaan alan vallitsevaa tilaa ja tulevaisuutta perusteellisesti. Toinen kerhon perinteisistä tapahtumista on vuosittain toistuva kesäretki. Yritysvierailuja järjestetään pitkin vuotta useisiin yrityksiin. Lisäksi pitkin vuotta pyritään järjestämään erilaisia tapahtumia viestintäalan opiskelijoiden kanssa.

Kerhon postituslista toimii kerhon tapahtumien tiedotuskanavana. Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa kerhon tulevista tapahtumista, liity kerhon jäseneksi ja sinut lisätään postituslistalle. Jos olet jo kerhon jäsen, muttet jostain syystä saa tietoa kerhon tapahtumista, ota yhteyttä hallitukseen!

Kerhon hallitukseen voit olla yhteydessä niin excursioehdotusten tiimoilta kuin muissakin asioissa..