DIAS-kilta

DIAS-killan (Diplomi-Insinöörien ja Arkkitehtien Seniorien kilta) tehtävänä on toimia yhdyssiteenä pääkaupunkiseudulla asuvien TEKin ja TFiF:n eläkeläisjäsenten välillä. Jäseneksi voivat liittyä kaikki eläkeläisjäsenet, mutta käytännön syistä jäsenyys painottuu pääkaupunkiseudulle. Killalla on noin 280 jäsentä ja se on perustettu vuonna 1983. Killan pääasialliset toimintamuodot ovat:

  • Talvikaudella kuukauden viimeisenä perjantaina järjestettävä kuukausikokous, jossa kuullaan mielenkiintoinen esitelmä ja nautitaan lounas (30 € ilman ruokajuomia). Kokous pidetään yleensä ravintola Tekniskassa (https://tekniskansalit.fi/), Eerikinkatu 2, 6. krs. Viime aikojen esitelmiä ovat olleet mm:
    • Anders Palmgren: Ydinvoimasta
    • Lauri Ratia: Terrafame nyt ja tulevaisuudessa
    • Mari Pantsar: Kasvua kiertotaloudesta
  • Toukokuussa ja elo-syyskuussa järjestetään retki. Tänä vuonna kevätretki suuntautuu Fortum Wasten (entinen Ekokem) ongelmajätelaitokselle. Lounas on Marskin Majalla Lopella. Osallistumisesta peritään pieni maksu.

Killalla ei ole jäsenmaksua. Sen toiminnasta tiedotetaan jäsenille sähköpostilla. Jäseneksi ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköposti TEKin toimistoon Heidi Helinille (heidi.helin [at] tek.fi).

Raadin puolesta,
Heikki Kauppi
DIAS-killan oltermanni